Jan-Joost van Gangelen tekent 4-jarig contract bij SBS

Jan Joost van Gangelen blijft bij de zenders van SBS Nederland te zien. De zender maakt vandaag bekend dat Jan Joost in elk geval tot 2014 de oefeninterlands van Oranje presenteert. “Toen SBS 6 mij benaderde om de wedstrijden van het Nederlands elftal te presenteren, voelde ik me zeer vereerd dat ik hier deel van uit mocht maken.”

Hij vervolgt: “Het Nederlands elftal is de top op voetbalgebied en ik heb dit tot nu toe met veel plezier gedaan. Ik ben dan ook heel blij dat SBS 6 net zo tevreden is en dat ik dit de komende vier jaar mag blijven doen. Met de aanloop naar het EK 2012 in Polen en het WK van 2014 in Brazilië in het vooruitzicht, weet ik zeker dat ik een minstens zo leuke tijd ga meemaken bij SBS 6.”

Ook zenderbaas Pascal van Meerten is blij met de verlenging van het contract. “In 2008 besloot SBS 6 de wedstrijden van het Nederlands elftal in een nieuw jasje te steken met onder andere Jan Joost van Gangelen als nieuw gezicht. We zijn blij met de ontwikkeling die de uitzendingen de afgelopen anderhalf jaar hebben ondergaan, waar Jan Joost een groot aandeel in had. We aarzelden dan ook geen moment om hem een nieuw vierjarig contract aan te bieden.”

Onlangs verlengde Harry Vermeegen zijn contract al met twee jaar bij SBS.

Veronica is overigens druk bezig het voetbalaanbod uit te breiden. De uitzendrechten voor de KNVB-beker zijn al verworven, maakte SBS deze week bekend. Mogelijk kan Jan Joost van Gangelen ook daar iets gaan betekenen voor zijn werkgever.

Zie ook:
- RTL 7 verliest KNVB bekervoetbal aan Veronica
- RTL bindt Voetbal International nog 2 jaar aan zich
- Getouwtrek om Hans Kraay Jr. houdt aan
- ‘Humberto weg, anders Voetbal International naar Veronica’

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jan-Joost van Gangelen tekent 4-jarig contract bij SBS

  1. Pingback: SBS zet nieuwkomer Hidde van Warmerdam in bij voetbal | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>