Kijkcijfers zaterdag: Tros Stedenspel blijft scoren

Met 982 duizend kijkers is het Tros Stedenspel het best bekeken amusement van de zaterdagavond. Het programma met Yolanthe Cabau van Kasbergen staat op de 4de plaats in de Kijkcijfer Top 25. Zaterdag heeft in veel huishoudens de tv beperkt aangestaan, getuige de lage scores. Shownieuws trok 959 duizend kijkers, een herhaling van Keeping Up Appearances was nog goed voor 872 duizend kijkers.

RTL 4 trok 337 duizend kijkers met Bende bij de Beesten, de rest van de herhaalavond varieerde tussen de 280 en 600 duizend kijkers met titels als Typisch RTL, de TV Kantine, Laat Ze Maar Lachen en Ushi & Dushi.

Afgelopen vrijdag wist Holland’s Got Talent zijn score overigens uit te bouwen tot dik 1,3 miljoen kijkers waar Popstars net onder het miljoen bleef hangen. De kijkcijfers kwamen gisteren pas laat op de dag beschikbaar bij Stichting Kijkonderzoek.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Kijkcijfers zaterdag: Tros Stedenspel blijft scoren

  1. Peter

    Behandel je de kijkcijfers van Vrijdag niet meer. HGT is aan het stijgen! :D

      /   Reply  / 
  2. Tom

    Ben blij dat HGT zoveel kijkers trekt. Toen die vrouw in de rolstoel kwam kon ook ik het niet meer droog houden.

      /   Reply  / 
  3. iris

    heb tros stedenspel gisteren ook gezien, zo leuk was het ook weer niet, maar komt gewoon omdat de laatste weken er helemaal niks op zaterdag op de tv komt, of herhalingen die ik al heb gezien of stomme films

      /   Reply  / 
  4. Gerda van der Zwaard

    Wel voor te stellen dat het veel mensen trekt en het is ook een leuk idee, maar ‘t gaat allemaal véél te snel. Echt amusement is ook rust inbrengen tussen de spelletjes door en niet continue het gevoel te hebben dat de sneltrein van 10 minuten geleden gehaald moet worden. En Yolanthe moest maar eens snel vervangen worden door iemand met een prettiger stem. Ze heeft een veel te felle geknutselde gilstem om goed te kunnen presenteren. Jammer, want de verpakking is wel heel leuk.

    Voor de rest wel ontzettend gelachen om sommige spelletjes.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>