Upside Down uit TV Lab krijgt definitief vervolg

Nederland 3 gaat meer afleveringen bestellen van Upside Down van de EO. Dat heeft Roek Lips vanochtend bekendgemaakt op het Omroepcongres. Sowieso kreeg dit programma uit TV Lab 2010 al positieve kritieken en noemde Lips het al één van zijn favorieten uit de themaweek.

In Upside Down halen jongeren met een verstandelijke beperking hilarische en confronterende grappen uit met bekende en onbekende Nederlanders. Onder aanvoering van presentatrice Mirjam Bouwman gaat een vast team, bestaande uit vier jongens met een verstandelijke beperking, daarbij tot het uiterste. De teamleden steken de draak aan met zichzelf en hun omgeving, die mensen met een beperking nogal eens onderschatten. Tot welk punt accepteren ’slachtoffers’ de brutaliteit van onze sterren? Hoe lang blijven ze beleefd en wanneer grijpen ze in?

Zie ook:
- TV Lab dag 4: Upside Down + 10 Ways to Turn You On
- Eerste resultaten TV Lab 2010: Interactie met kijker gelukt

1 Reacties // Reageer

One thought on “Upside Down uit TV Lab krijgt definitief vervolg

  1. edward

    ik heb het nog nooit gezien maar ik vind dit wel een goede zet dat die mensen ook de kans krijgen op tv wat tedoen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>