John de Mol denkt dat Ben Saunders The Voice niet wint

John de Mol blijft in de media opduiken. Na optredens in De Wereld Draait Door en Life4You was de mediatycoon gisteren te horen in de Coen & Sandershow op 3fm. Zij stelden John de vraag wie The Voice of Holland gaat winnen. Het antwoord zou je opmerkelijk kunnen noemen. “Ik denk dat het een naam is die niet bij de top 3 favorieten hoort.”

Nu heb ik niet de exacte statistieken, maar daaronder schaar ik zeker Ben Saunders, Kenny Keylard en mogelijk ook Jennifer Ewbank en Shary An Nivillac.

De Mol legt uit: “Die favorietenrol gaat nog zo zwaar op ze drukken, dat kan wel eens een sta-in-de-weg worden. Maar als je kijkt wat er nu aan talent in zit, dat zijn zulke fucking goede artiesten. Veel hangt ook af van het juiste liedje en de juiste performance. In principe zijn er wel vijftien acts die kunnen winnen.”

De Talpa-baas is extreem blij met het programma (‘de beste show op tv van dit moment’) en de kijkcijfers, die rond de 3 miljoen hangen. Hij verwacht zelf ook dat dit nog wel iets zal oplopen naarmate de finale nadert. “Ben je ook trots op het feit dat andere talentenjachten als Popstars zijn gedegradeerd?”, vraagt Sander Lantinga. “Er wordt met uitzendtijden geschoven, het is te traag en vooral te negatief?” De Mol antwoordt: “Dat klopt. Dat is dubbele winst. The Voice of Holland is een nieuwe standaard geworden voor auditieshows.”

Op de Mipcom in Cannes afgelopen oktober is er al veel belangstelling getoond voor The Voice of Holland vanuit het buitenland. Talpa zal begin 2011 beginnen aan de internationale uitrol. De verwachting is dat het format moeiteloos aan 20 landen verkocht kan worden, waaronder enkele grote, bepalende tv-landen. De Mol zelf broedt ondertussen op nieuwe formats die de wereld zouden kunnen veroveren. “Tussen nu en juni 2011 zal de kijker nog kennis kunnen maken met enkele nieuwe titels.”

Zie ook:
- Alle berichten over The Voice of Holland
- Kiki, Davy & Joshua uit TVOH; positieve vibe in 1e liveshow
- The Script vanavond in resultshow TVOH; Take That later
- Liveshows The Voice of Holland; waar zit nu de verrassing?
- Liveshows TVOH: Coaches om en om, Winston in Red Room
- Dit zijn de 24 kandidaten uit liveshows The Voice of Holland

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “John de Mol denkt dat Ben Saunders The Voice niet wint

  1. Vertaalbureau

    Het komt wel vaker voor dat de favoriet niet wint, deze kan in die rol namelijk voor het publiek alleen maar tegenvallen. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de winnaar van TVOH.

      /   Reply  / 
  2. Anne

    Joan Franka word de winnaar :) .

      /   Reply  / 
  3. gorr

    Ik ben ook voor Joan Franka !
    En Esther vind ik ook tof !
    Beide in team Van Velzen

      /   Reply  / 
  4. Nick

    Joan Franka is echt heel erg goed! Echt een eigen stem!

      /   Reply  / 
  5. Marg

    Kim de Boer wint het. Of Sarina,dat zie ik ook nog gebeuren.

      /   Reply  / 
  6. noname

    NEE , SHARY-AN!

      /   Reply  / 
  7. Tim

    Ëén liedje en over een jaar hoor je nooit meer wat van ze.
    Nederland zit al vol en in het buitenland willen ze niks van ze horen.

      /   Reply  / 
  8. Heleen

    Ik vind Joan Franka en Shary-An heel goed :)
    De rest is een beetje zo-zo.
    En Sarina is natuurlijk ook geweldig!

      /   Reply  / 
  9. mark

    Natúúrlijk wint ie niet want dan zit ie voor zeker een jaar aan een contract vast en dan krijg je zoiets als Boris die Idols won en verplicht van die zeikliedjes moest zingen. Daarom won Waylon ook niet HGT, anders had ie nooit dat Motwon contract gekregen. Dus je kunt in zo’n talentenjacht beter verliezen dan winnen. Niet één winnaar is op dit moment succesvol. En de nummers 2? Die wel, zoals ook Jim!

      /   Reply  / 
    1. Remco

      Jamai is nog wel succesvol. Voor de rest idd niemand.

        /   Reply  / 
  10. Richard

    Joan Franka voor mij de winnaar. Wat een stem!!! bij de eerste noot vorige week, ging ik al bijna huilen en dat heb ik niet vaak. Ze heeft echt een stem die je raakt.

      /   Reply  / 
  11. Geenstijl

    Ben Gaat winnen, let maar op, Het publiek vond hem nu al favoriet net als jaap in de laatste x-factor.

      /   Reply  / 
    1. Junior

      En wat hoor je nu nog echt van Jaap? NIETS!!!

        /   Reply  / 
  12. vinn

    Jamai, Boris, Raffaela, Nikki, Sharon, Lisa, Jaap, Maaike, RED, Raffish, Men2B, K-otic, Wesley en dan ben ik er vast nog een paar vergeten.. alleemaal winaars en allemaal wisselend succesvol. Jamai is nu totally musical en dat is leuk maar niet ‘idol’ waardig. Boris scoort meestal wel met nieuwe albums en is meer underground. Raffealla nu @ the voice dus is niks geworden, Nikki scoorde met 1e album het 2e album is wel een flop. Sharon @popstars nu dus ook nix, Lisa scoorde wel met haar 1e album is bezig met 2e dus kan nog niet worden over geoordeeld, Jaap scoorde niet zo heel goed met zijn 2 singles maar wie weet wat zijn album doet, Maaike is niks geworden, RED al helemaal niet, Raffish/Men2B was even de bomb voor een paar maanden maar ging uit elkaar en zelfde geld voor K-otic

      /   Reply  / 
  13. Mar

    Mij kan dat dus absoluut niet boeien. Al brengen ze geen single uit. Nederland is erg klein voor grote artiesten, we halen bovendien alles uit Amerika. Dus als ik niks van ze hoor, dan tja, dan kan me dat niet schelen. Tenzij je écht fan bent, maar als je echt fan bent,dan weet je je idool wel te vinden.

      /   Reply  / 
  14. anita

    Hij kan beter vast vertellen dat het zusje van gaat winnen , want daar zal het wel op uit lopen.
    Het is gewoon een grote vriendjes politiek..
    het begon zo goed maar oww wat werd het erg…pffff

    En Ben heeft het niet nodig om te winnen , hij gaat het wel maken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>