Weer grote artiest in The Voice of Holland: James Blunt

Petje af voor producent Talpa, die week na week er in slaagt om grote namen naar de liveshow van The Voice of Holland te halen. Goed, de line-up verbleekt misschien bij die van X Factor UK (afgelopen weekend nog de cast van Glee) maar er zijn weinig Nederlandse programma’s die The Voice of Holland nadoen. Want na The Script, Take That, Cee Lo Green en The Baseballs is het vanavond de beurt aan James Blunt.

Blunt zal een optreden doen met de kandidaten (vanavond die van VanVelzen en Nick & Simon) en zijn nieuwe single Stay the Night zingen.

Zie ook:
- NLpop: Alain Clark zingt met Diane Birch in The Voice of Holland
- Alle berichten over The Voice of Holland
- Tranen bij TVOH: Shemsi en Sarina naar huis
- VanVelzen: Ik ga absoluut The Voice of Holland winnen

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Weer grote artiest in The Voice of Holland: James Blunt

  1. Casper

    Nog nooit gehoord van deze knakker.

      /   Reply  / 
    1. Bily

      lol, als je geen tv of radio hebt, kan het inderdaad sporadisch voorkomen dat men nog nooit van hem heeft gehoord. ;/

        /   Reply  / 
  2. Bart

    Het is toch van de zotten dat vanavond Joan of Esther eruit gaat? Terwijl een gimmick als Jennifer Ewbank er nog steeds rondhuppelt :-(

      /   Reply  / 
    1. C.W. Heuckeroth

      Jennifer ziet er lekker uit, maar ik dacht dat het criterium een goede zuiver stem was. Die heeft ze helaas niet,

        /   Reply  / 
  3. Dom Blondjé

    Volgens mij is het Carlo Boszhard die Mario nadoet!

      /   Reply  / 
  4. Timo

    Whoohoo Glee. Het was niet de perfecte versie van Glee, maar ze hebben zeker laten horen dat ze zeker wel kunnen zingen allemaal. En dat het niet allemaal auto-tune is.

    James Blunt is 1 van de beste mannelijke singer-songwriters die er zijn op dit moment, dus dit optreden zal ik zeker vanavond of morgen via RTL XL gaan kijken.

    En als Glee beter op RTL5 had gescoord doordat er beter gepromoot zou worden door zowel RTL (TV), 20th FOX (Distributeur/producent) als Sony (platenlabel) dan hadden ze de case van glee ook naar Nederland kunnen halen. Maar nu is het The X Factor UK en concert in de O2 Arena’s in Dublin en London en in Manchester. Om dat het daar wel een hit is en de muziek de hitlijsten behaald. Ik vind het dan ook nog steeds vreemd dat Don’t Stop Believing, DE ‘signature’ Glee song, niet een grote hit in Nederland is geweest.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>