SBS-topman Eric van Stade ziet terugkeer 6pack wel zitten

SBS 6 is zichzelf weer opnieuw aan het uitvinden. Topman Eric van Stade zei tijdens de zomerborrel vorige week dat de zender zijn feeling met het publiek een beetje was kwijtgeraakt het afgelopen jaar. Bestaande successen gaan door in het nieuwe seizoen, er wordt gekeken naar nieuwe programma’s en wie weet worden er ook enkele programma’s uit het archief opgedoken. Zoals Over de Roooie, het vooravondprogramma waarmee SBS 6 zich in de begintijd op de kaart zette?

Nee, dat niet. “Ik denk dat de tijden daarvoor teveel veranderd zijn”, doelt hij op het soms toch wel bedenkelijke niveau van de opdrachten uit de serie toentertijd. Over de Roooie was de springplank voor Wendy van Dijk en Matthias Scholten, inmiddels allebei belangrijke programmamakers bij RTL 4.

“Waar ik dan meer voor zou voelen, is een soort 6pack herlanceren op Veronica. Nieuwe talenten die zich op de late avond mogen ontwikkelen. Dat zou ik wel heel graag willen”, besluit Van Stade, zonder daarbij concrete plannen te noemen.

6pack was de eerste vier seizoenen uitgezonden bij SBS 6 en later Veronica. Onder andere Sophie Hilbrand, Froukje Jansen, Menno Köhler, Tim Haars, Valerio Zeno, Nicolette Kluiver en Lauren Verster zijn begonnen bij het programma.

Zie ook:
- SBS-zenders kiezen bewust voor bescheiden start 2011/12
- SBS 6 zet Nance in als Martin Gaus
- SBS ontvouwt plannen voor najaar 2011
- Gerard Joling mogelijk met datingquiz bij SBS 6

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “SBS-topman Eric van Stade ziet terugkeer 6pack wel zitten

  1. $ Dollar Bill $

    Over de Rooie kan wel. Dat past meer bij SBS6 dan die wannabe familieshows van ze.

      /   Reply  / 
  2. PINHEAD

    6Pack was altijd erg leuk om te zien. Ik hoop dat het terug komt. Maar het past meer bij Veronica dan op SBS6.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>