Lauren Verster maakt Ranking the Cars

Voor het najaar van Veronica is een nieuw programma aangekondigd in de vorm van Ranking the Cars, gepresenteerd door Lauren Verster. Het gaat om een autoprogramma en hun bestuurders. Lauren spreekt op verschillende locaties in Nederland willekeurig trotse eigenaren van opvallende bolides aan en vraagt hen waarom ze juist voor die auto hebben gekozen. Vaak zijn de verhalen zo bijzonder dat ze al snel de volledige achtergrond van zowel de auto als de bestuurder achterhaalt. Laurens partner in crime Jorrit van der Kooi doet hetzelfde kunstje in de Verenigde Staten, waar de wagens en mensen nog flamboyanter zijn.

Zie ook:
- SBS 6 zet Nance in als Martin Gaus
- SBS ontvouwt plannen voor najaar 2011

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Lauren Verster maakt Ranking the Cars

  1. dennis

    Lauren +veel

      /   Reply  / 
  2. David (2)

    Ja leuk. 200.000 kijkers. Max.

      /   Reply  / 
  3. marcel

    Ook Lauren gaat “down the drain” . Nu is ze ook al niet meer de “verhalen verteller” die ze graag had willen zijn. Ze is dus gedegradeerd tot side-kick van een onbekende presentator! In je mand Over het paard getilde nontalent!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>