SBS 6 zet Nance in als Martin Gaus

Martin Gaus maakt dit najaar zijn comeback op tv bij RTL 4 met een hondenprogramma. Het toeval wil dat SBS 6 eenzelfde programma in voorbereiding heeft. Nance presenteert dit najaar een nog titelloos programma waarin ze gezinnen helpt bij het vinden van hun ultieme hond.

De zender meldt: “In deze zoektocht naar de perfecte familiehond krijgen gezinnen zes verschillende viervoeters op proef. Door verschillende testen en activiteiten wordt gekeken welke hond het beste past en kiest het gezin uit de laatste twee dieren hun favoriet.”

Zie ook:
- SBS ontvouwt plannen voor najaar 2011
- Comeback Martin Gaus met Natte Neuzen Show bij RTL

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “SBS 6 zet Nance in als Martin Gaus

  1. Laurens

    Wat een toeval! :P
    Dit zal wel een middagprogramma worden voor op de zaterdag.
    Dit programma kost natuurlijk 3 keer niks.
    De asiels zullen hier maar wat graag aan meewerken, de gezinnen zullen wellicht een bijdrage moeten leveren en het wordt bij de mensen thuis opgenomen.

    Het idee is best leuk en een goed initiatief. Het zal geen groot kijkcijferkanon worden, maar dat hoeft ook niet op de middag.

      /   Reply  / 
  2. JohnDoe

    SBS 6
    de meeste grappige zender van Nederland

      /   Reply  / 
  3. Anoniem

    Als dit de input van Sanoma/John de Mol is zie ik het héél somber in…

      /   Reply  / 
  4. Liz

    Heey, alles beter dan die kwal van een Martin Gaus op de buis

      /   Reply  / 
  5. Jeroen

    SBS blijft de zender die het was zo te zien. Allemaal programma’s die niets toevoegen. Gezien het programma gepresenteerd zal worden door één van de ‘grote’ namen van SBS zal het programma niet om 15.00 op een zaterdag middag worden gezet, maar eerder als donderdag avond programma. Mijn mening: SBS blijft mis schieten met dergelijke programma’s. SBS moet eens komen met een vernieuwend programma, waar ze voor eens en altijd hun tokkie/camping stempel mee kwijt raken..

      /   Reply  / 
  6. C.W. Heuckeroth

    Hoe noem je een slim blondje?

    Een Golden Retriever! Hahahahahahahahhaaaa

      /   Reply  / 
  7. Zo

    pff die martin gaus op tv brengen is al compleet overbodig, maar dit slaat echt alles. Een hondenprogramma is toch zo niet van deze tijd. Als je dan toch de keuze maakt voor huisdieren, maak dan een programma over de zoektocht naar hele gekke huisdieren. Families die een krokodil, aap of een tijger willen. Maar ook dit zou je als zender niet moeten willen, want het is geen televisie. Voor rtl is het een opvullertje en voor sbs is het rtl pesten.

      /   Reply  / 
  8. Marianne Miltenburg

    Wat zou het geweldig zijn als in beide nieuwe hondenprogramma’s ook de adoptie van zwerfhonden aan bod kwam. U weet wel, uit die landen waar half Nederland nu naar op vakantie is: Spanje, Griekenland, Bulgarije, Roemenië en zo…

      /   Reply  / 
    1. Yvonne

      Helemaal met Marianne eens,maak eens een programma waar zwerfhonden uit het buitenland geplaatst kunnen worden ik heb zelf een hond uit Bulgarije van de RSDR.Deze honden zijn Allemaal gered van de dood mensen daar vinden het leuk om honden te mishandelen op alle fronten.En dan zeg ik de honden in de asiels in NL hebben het beter als daar zoals elke dag voedsel.En laat Gaus maar achterwege daar heb ik het wel even mee gehad,die staat alleen zijn eigen hachje te promoten.Dus SBS denk even goed na ga eens een poll houden hierover.

        /   Reply  / 
      1. Marianne Miltenburg

        Dank voor je reactie, Yvonne, zelf redde ik een hond van een armzalig bestaan op Kreta. Sindsdien (2006) probeer ik op verschillende manieren hulp te bieden aan organisaties die zich inzetten voor zwerfhonden. De beste organisatie op dit gebied is Animal Foundation Platform, bij wie 106 stichtingen zijn aangesloten die zich voor zwerfhonden uit de meest uiteenlopende landen inzetten.
        Ze gaven zelfs een boek uit met zwerfhondenverhalen: Oscar de Turk.
        Het is zo broodnodig dat deze dieren meer aandacht krijgen dan het schouderophalen van de doorsnee-toerist: aandacht in een tv-programma!!

          /   Reply  / 
  9. Jordy

    Toen Bananasplit terugkwam bij de TROS moest SBS ook plots zo nodig en zo toevallig aankomen met een seizoen ‘De leukste cameragrappen van Nederland’, wat na dat seizoen hartstikke flopte. :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>