Niet verrassend, wel vermaak: Linda de Mol in College Tour

Wat een vakvrouw is Linda de Mol. Niet alleen in het programma’s maken, ook in de hele entourage eromheen. Let maar eens op; Linda bedenkt van te voren precies wat ze wil zeggen op persdagen, zodat eigenlijk iedereen met hetzelfde verhaal naar huis gaat. Maar dan wel verpakt in tientallen gevarieerde quotes, vaak allemaal op even enthousiaste wijze verteld. En ook nog eens zo gezegd, dat je er nauwelijks een knip in hoeft te maken. Maar ja, dan zijn het opeens studenten die in College Tour vragen stellen – en dan niet alleen over je meest recente of aanstaande project. Hoe slaat Linda zich hier doorheen?

Nou, eigenlijk nog steeds op dezelfde manier. Linda vertelt vanavond weinig nieuws. En de dingen die ze niet eerder uitsprak, zijn eigenlijk open deuren. Dat ze loyaal is aan broertje John en eventueel meegaat naar SBS 6, mocht hij dat vergaren. En dat Linda de stekker trekt uit Ik Hou van Holland als de scores onder het miljoen komen. Dat lijkt niet heel spoedig te gebeuren, het zevende seizoen opende zaterdag met 2,7 miljoen kijkers.

De verrassing zit ‘m dan nog het meest in onverwachte vragen. Waarom Linda zich nooit heeft laten verleiden tot een blootreportage in een mannenblad. En hoe ze omgaat met negatieve recensies, waarbij een briefschrijver aan NRC Next zich meld. Dit meisje schreef een boze brief aan die krant voor het neersabelen van de Gooische Vrouwen-film, waar Linda weer erg blij mee was.

Kortom: vanavond weinig nieuws in College Tour. Maar wel een spontane en enthousiaste Linda de Mol. Altijd een genot om naar te kijken.

College Tour, 21.00 uur, NTR (NL3)

Zie ook:
- John de Mol bereidt bod op SBS voor
- Kijkcijfers zaterdag: 2,7 miljoen kijkers Ik Hou van Holland
- Kijkcijfers zaterdag: Sterke start Iedereen Is Gek op Jack

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Niet verrassend, wel vermaak: Linda de Mol in College Tour

  1. baptiste Vermeulen

    net gekeken en genoten.
    linda je bent de ideale moeder, een vriendin om van te dromen, de liefste dochter/ oma die je kan hebben.

    wetende dat je erg goed scoort, benje inderdaad het hollandse gezellige warme gevoel.

    liefs baptiste

      /   Reply  / 
  2. Corrie Zuidhoek

    Ik ben een groot fan van Linda. Een klasse vrouw. Kan niet anders zeggen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>