Tweevoudig ex-talentenjacht-kandidaten in The Winner Is…

SBS 6 komt begint volgend jaar met The Winner Is… een nieuwe talentenjacht waarin dit keer geen platencontract de inzet van de strijd is, maar een geldprijs die kan oplopen tot een miljoen euro. Voor The Winner Is… zijn acht categorieën ingedeeld en eentje daarvan is een poule vol oude bekenden. Artiesten die in de nadagen van hun carrière zitten – of gewoon nooit zijn gekomen waar ze van droomden – kunnen zich hiervoor opgeven. Producent John de Mol heeft een aantal namen onthuld in een Telegraaf-chat, waarbij die van oud-talentenjacht-kandidaten Rachel Kramer en Dewi Pechler opvallen. Beiden deden ze al twee keer mee aan een tv-talentenjacht.

Dewi werd bekend met de allereerste Idols en kwam jaren later nog eens terug als mystery popstar bij SBS’ Popstars. In beide gevallen beleefde ze na haar eliminatie nog even succes in de charts, om vervolgens toch weer in de vergetelheid te raken. Rachel Kramer kwam via Starmaker in de groep K-Otic terecht en wist zich enkele jaren terug in de kijker te spelen via X Factor, waar ze in de finale van Lisa Loïs verloor. Rachel kreeg een platencontract na die talentenjacht, maar hits bleven uit.

Andere bevestigde namen: Arno Kolenbrander, Loïs Lane, Chaira Borderslee, Maribelle, Anita Heilker (ex-Dolly Dots), Joost Marsman (ex-IOS), Des’Ray (ex-2 Brothers on the 4th Floor), Justine Pelmelay en Lilian day Jackson, die zangeres was van Spargo.

Beau van Erven Dorens presenteert The Winner Is…, er is een 100-koppige publieksjury met professioneel jurylid Jeroen van der Boom, zodat nooit een gelijke stemming ontstaat.

Zie ook:
SBS 6 kiest Beau als presentator The Winner Is…
- SBS 6 opent inschrijving talentenjacht The Winner Is…

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Tweevoudig ex-talentenjacht-kandidaten in The Winner Is…

  1. Robin

    Kijk, dat Dewi en Rachel niet opgeven heb ik alleen respect voor maar of dat weer middels een tv-talentenjacht moet?

    Zet je jezelf alleen maar te kakken. Ik vind 1 a 2 keer meedoen aan een dergelijke show nog wel acceptabel meer wordt toch wel een beetje triest eerlijk gezegt

      /   Reply  / 
  2. !#Michael#!

    Zonder gekheid. Ik denk dat dit de hit van 2012 gaat worden. Het zal geen cijfers a la TVoH halen, maar rond de 1.5 miljoen moet zeker haalbaar zijn (ook op het kwakkelende SBS6).

    Talpa Media kennende gaat hier een zelfde media hype campagne aan vooraf als destijds bij TVoH. Daarnaast vind ik het DoND meets Idols wel een interessante invalshoek voor het verder verbreden van het talentenjacht-genre!

      /   Reply  / 
    1. Robin

      Helemaal met je eens Michael!

        /   Reply  / 
  3. Tim20 MJ

    Dit komt op donderdagavond, verrassend.

      /   Reply  / 
  4. Mirjam

    Erg verrassend is dat niet hoor, dat t op donderdag avond komt, aangezien the voice op vrijdagavond zit en ze dus op een andere dag moeten gaan zitten om veel kijkers te trekken.
    Even over Dewi en Rachel: Ik vind het super dat ze meedoen! Beide zijn supergoeie zangeressen die niet opgeven. Wat maakt het uit dat ze weer aan zoiets meedoen? Ze knokken tenminste echt voor hun droom! Ik ben iig heel benieuwd hoe ze t ervan af gaan brengen.

      /   Reply  / 
  5. edward

    lijkt mij niet zo intersant eigenlijk

      /   Reply  / 
  6. PigBag

    1 keer mee doen aan een talentenjacht vind ik prima. 2 keer is al te veel. 3 keer slaat nergens meer op. Een talentenjacht levert zo veel bekendheid en publiciteit op dat 1 keer mee doen voldoende zou moeten zijn. Als ‘t niet lukt dan ben je blijkbaar niet goed genoeg en dan zal ‘n 2e keer niet helpen. Dat blijkt ook wel want herkansers zijn nooit succesvol geweest. Kijk maar bijv. naar Dewi, Rachel, Sharon en Raffaela. Dat Dewi en Rachel nu voor de 3e keer aan ‘n talentenjacht mee doen is eigenlijk ‘n beetje zielig. Dit doet me denken aan een dikke vlieg die de hele tijd met z’n kop tegen ‘t raam beukt.
    Ik vind het prima dat Rachel en Dewi blijven proberen maar ‘t zou ze sieren als ze ‘t eens op eigen kracht zouden proberen. Nu zetten ze zichzelf neer als eeuwige talentenjacht-kandidaten. Zo’n artiesten kan ik (en met mij vele anderen) niet serieus nemen.

      /   Reply  / 
  7. Rachelfan

    RACHEL MOET NU ECHT WINNEN!!!!! RACHEL IS EEN TOPPER! RESPECT VOOR DIE VROUW!!!!!

      /   Reply  / 
    1. sharon

      Helemaal mee eens!!!

        /   Reply  / 
  8. Richard

    Moet kijker dan weer stemmen?? want dan is het natuurlijk niet eerlijk!! rachel enzo zijn al vet bekend

      /   Reply  / 
  9. Nick

    Ik ben die programmas meer dan zat en Dewi die het weer es probeert en weer faalt, want het echt maken zal ze het toch niet.. en Rachel ja wat moet je daar van denken, probeer het op eigen kracht daar heb je echt geen programma voor nodig, gebrek aan aandacht en aan talent

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>