Henkjan Smits zit 4-jarig contract bij SBS niet uit

SBS 6 en Henkjan Smits hebben de exclusieve samenwerkingsovereenkomst verbroken. In de zomer van 2010 tekende Henkjan een 4-jarig contract bij de zender. Toen maakte SBS 6 nog volop talentenjachten en was Henkjan ook het gezicht van Het Beste Idee van Nederland. Maar tijden veranderen. Het lukt Henkjan en SBS niet om een programma te vinden waar beide partijen zich in kunnen vinden. En dus scheiden nu de wegen.

Smits spreekt vooral zijn dankbaarheid uit. “Ik heb van SBS sinds 2007 veel kansen gekregen en heb me kunnen ontwikkelen van ‘professioneel jurylid’ tot allround tv-maker. Ik ben SBS dan ook bijzonder dankbaar voor alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd. Ik zal dit de komende jaren op velerlei manieren in praktijk brengen.”

SBS-topvrouw Georgette Schlick voegt toe: “We zijn Henkjan Smits heel dankbaar voor zijn jarenlange inzet en loyaliteit aan SBS6 als zender en SBS Broadcasting als bedrijf.”

SBS 6 spreekt van het verbreken van de exclusieve samenwerkingsovereenkomst, waardoor Henkjan zijn handen vrij krijgt om bij andere zenders bij te klussen. Zoals binnenkort gebeurt in Mannen van een Zekere Leeftijd, dat op RTL 4 te zien zal zijn. Tegelijkertijd blijft bij SBS de deur op een kier staan om in de toekomst toch nog wat met elkaar te gaan doen.

Zie ook:
- RTL stelt Mannen van een zekere Leeftijd uit
- Henkjan Smits verwacht terugkeer op tv bij SBS 6
- SBS en Henkjan Smits nog 4 jaar samen verder
- Henkjan Smits voelt zich gepasseerd voor Kroonjuwelen
- Henkjan was nog niet klaar met Het Beste Idee van NL

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Henkjan Smits zit 4-jarig contract bij SBS niet uit

  1. Robin

    Henkjan is een prima jurylid, maar een ramp als tv-presentator. Mist SBS6 niets aan wat dat betreft.

      /   Reply  / 
  2. RTD

    Mooi zo.. nu hopen dat ie niet op een andere zender opduikt… dat ie maar mooi van t scherm af blijft!

      /   Reply  / 
  3. Peter

    Prima jurylid, en dan eigenlijk alleen nog toen hij bij RTL 4 zat (kwam hij beter tot zijn recht dan bij dat Popstars), maar inderdaad een ramp als presentator.

      /   Reply  / 
  4. Ben

    Jammer, vond Henk-Jan prima voor het 2e scherm van SBS.
    Want daar kijk ik namelijk ook nooit naar.
    Maar zoals al vaker gezegd…..waarschijnlijk goed al jury lid. En dan echt jury. Geen grappenmakers ala Nick en Simon enzo. Loopt al langer mee, maar presenteren……….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>