Jan Smit wil grote spelshow bij de Tros presenteren

Jan SmitJan Smit is van alle markten thuis. Hij staat hoog in de hitlijsten in Nederland, Duitsland en België. Bij de Oosterburen heeft hij zelfs zijn eigen muziekprogramma op televisie. En in Nederland kennen we hem natuurlijk van Gewoon Jan Smit, de docusoap die vorig jaar werd onderscheiden met de Televizier-ring. Vanavond wordt de tweede serie hervat, waar wekelijks bijna een miljoen mensen op afstemmen. Een leuke opsteker voor de Tros, al hoeft Gewoon Jan Smit beslist niet het laatste te zijn wat ze van de zanger kunnen verwachten.
Als het aan Jan Smit ligt, gaat hij namelijk een grote televisieshow op de zaterdagavond presenteren. "Een leuke spelshow zoals Willem Ruys die had. Dan keert het familiegevoel ook weer terug op televisie", aldus Smit tegenover Nieuwe Revu. Het weekblad hint vervolgens op de Tros, waarop Jan weer antwoordt dat dit ‘heel goed zou kunnen’.

Fans hoeven zo’n programma niet op korte termijn te verwachten, want Jan is nu al voor heel 2007 en 2008 volgeboekt met optredens. En toch heb ik het gevoel dat het Jan zomaar zou kunnen lukken.

Zie ook:
- NLpop: Nieuwe single Jan Smit heet Cupido (met video)
- NLpop: Als de morgen is gekomen im Deutsch (met video)
- Jan Smit-epidemie breekt vanavond los

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>