Tros trekt John van den Heuvel aan

Bureau Misdaad was bij RTL 5 niet het succes wat er van verwacht werd, het crimeprogramma met John van den Heuvel stierf een stille dood. Maar bij de Tros zien ze wel iets in de kale misdaadjournalist. Vanaf dinsdag 9 januari is hij er wekelijks te zien met het programma Bureau van den Heuvel. Het programma wordt gemaakt door de mensen die ook al Crime Time maakten. Van den Heuvel blijft ook gewoon aanschuiven bij RTL Boulevard als deskundige en schrijft ook nog voor De Telegraaf.
Volgens RTL Boulevard voelt het team van Crime Time 'als een warm bad'. Zelf ben ik nooit zo'n liefhebber van John in Boulevard, maar dat komt vooral door mijn desinteresse in crime-nieuws. Toch is Bureau Misdaad niet zomaar mislukt. Eens kijken of hij met Bureau van den Heuvel wel succes krijgt.

Zie ook:
- Bureau Misdaad uitgesteld; 'Nog te weinig elementen Peter R de Vries'
- RTL verschaft kijkers alibi met John van den Heuvel

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tros trekt John van den Heuvel aan

  1. patrick

    Sorry John je kan het niet,
    Dit soort dingen is alleen voor Peter r
    en voor jaap jongbloed.

    de basisweg 30 te a’dam daar moet je zijn.

      /   Reply  / 
  2. j

    beste john, ik ga je niet vertellen dat ik je progr. op de tros leuk vind.
    Je uizending met het beest van harkema of zoiets, die kerel die een borst afsneet ergens bij gronningen in de buurt moest ik even schrikken,. ik zat laatst met deze man ergens in een kamertje te wachten op de commisie van toezicht ergens in een gevangenis in nl.dat hij mij vertelde dat hij levenslang had, vroeg ik hem om niet verder te praten tegen mij, omdat ik dacht levenslang krijg je niet zomaar.
    Na deze uizending was ik even stil, s’mogens in de trein nog. gr.j

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>