Tros begint alvast aan afscheid BZN

Geen omroep staat zo uitgebreid stil bij het einde van BZN als de Tros. Al wekenlang bereid de Tros ons voor met de soap Adieu BZN. Morgen zal de band voor de laatste keer op het podium staan (live te zien bij de Tros), daarom vandaag al de eerste afscheidsfestiviteiten. In de laatste aflevering van Adieu BZN zien we Carola, Jan en de rest zich voorbereiden op de Ahoy'-shows. Daarna een necrologie in De Historie van BZN.

Daar houdt het niet mee op. Morgenochtend volgt namelijk de BZN Top 100, een ranglijst die de Tros nog op de plank had liggen van het 40-jarig jubileum van de band. Morgenavond volgt dan, zoals gezegd, een live registratie van het slotconcert. De Zomer Draait Door moet daar zelfs voor wijken.

Ook het digitale themakanaal Sterren.nl (van de Tros) staat stil bij het einde van BZN. Daar ook de BZN Top 100, BZN Ontmoet en vele eerder opgenomen concerten.

De echte fans zullen dit alles niet zien. Die staan vanavond en morgen in Ahoy' te snotteren. Want na zaterdag is het echt afgelopen met BZN. Beloven de Volendammers althans. Daarna kan het gespeculeer over een reünie beginnen.

Adieu BZN, 21.30 uur, Tros
De Historie van BZN, 22.00 uur, Tros

Zie ook:
- Adieu BZN: Het begin van het einde
- NLpop: Jan Keizer verwacht tranendal bij laatste BZN-concert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>