Jan Smit van Nederland 1 naar 3 naar 1 naar 3

Wie het nog snapt, mag het zeggen. De soap Gewoon Jan Smit wordt sinds jaar en dag uitgezonden op Nederland 1. De reissoap De Zomer Voorbij moest vorig jaar echter wijken naar Nederland 3. Omdat het zogenaamd een programma voor jongeren was. Trok er wekelijks zo'n 700 duizend kijkers, toch een stuk minder dan Gewoon Jan Smit. Maar nu de NPO nog zomervakantie viert en het zwermt van de herhalingen in de programmering, komt De Zomer Voorbij nu toch op Nederland 1. Terwijl de tweede serie van De Zomer Voorbij dit najaar weer op Nederland 3 te zien zal zijn.

Nee, de logica is ver te zoeken. Het gekke is, dat de herhalingen misschien nog wel hoger gaan scoren dan de eerste uitzending, puur en alleen omdat het op vlaggenschip Nederland 1 te zien zal zijn.

De Zomer Voorbij is deze en volgende week elke werkdag te zien bij de Tros. De week daarna is het gedaan met de zomerpret en komt de NPO langzaam weer terug van zijn siësta. RTL en SBS zitten dan al middenin de najaarsprogrammering.

Zie ook:
- Jan Smit van Nederland 1 naar Nederland 3
- Soap Jan Smit stopt
- Niet alleen muzikanten in tweede reissoap De Zomer Voorbij

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jan Smit van Nederland 1 naar 3 naar 1 naar 3

  1. gtst2007

    nederland 1 naar nederland 3 naar nederland 1 naar nederland 3 en dan weer zeker naar nederland 1?

      /   Reply  / 
  2. Chiel

    Je vergeet Nederland 2 (zie logo boven in beeld) :-)

    Dus van 2 naar 1 naar 3 naar 1 naar 3

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>