BN’er-koppels zoeken geluk op Bali in Tros-show

De Tros komt in januari met Op Zoek naar Geluk, een programma geïnspireerd op het boek Eten, Bidden en Beminnen van Elizabeth Gilbert. In het programma reizen bekende koppels af naar Bali om na te denken over de kernvragen in het leven. Onder andere Danny & Jenny de Munk en Monique en Jan des Bouvrie werken mee. Op Zoek naar Geluk is bedacht door Nada van Nie.

Zij vertelt over Op Zoek Naar Geluk: “Het draait om bekende stellen die op een kruispunt staan en over levensvragen nadenken: Wie ben ik? Hoe gaan we verder? Kijk ik met geluk terug? Ik vraag mensen om zichzelf te zijn en iets van zichzelf te laten zien.”

Van Nie is al enige tijd bezig met het produceren van tv-programma’s. Er ligt ook nog een reality-format klaar waarin ze zelf te zien is, samen met Tatum Dagelet.

Zie ook:
- Nada van Nie weer aan de slag voor RTL
- Nada van Nie maakt tv-comeback met Danny de Munk
- Nada van Nie bereidt tv-comeback voor met Taat & Naad

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “BN’er-koppels zoeken geluk op Bali in Tros-show

  1. Ann

    Waarom sturen ze de gewone man niet eens naar Bali voor zulk een programma? Altijd de celebs die een reisje naar de andere kant van de wereld zo uit hun broekzak schudden. Waarschijnlijk krijg je ook nog eens een leuker programma als het niet weer met die zelfde TV-koppen gevuld is…

      /   Reply  / 
  2. robert

    lekker vakantie reisje voor de bekende nederlanders. dit soort produkties zouden ze eigenlijk niet mogen maken bij de publieken, voegt helemaal niks toe.

      /   Reply  / 
  3. Jaap

    Vreemd dat het duo Froger & Froger niet is uitgenodigd voor dit programma. Dit is ook zo’n niet te vermijden stel dat zich op TV voor alles leent. Trouwens geen enkele uitzending van de TROS voegt iets toe. Zonde van al ons geld.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: De tv-transfers uit de zomer van 2010 | Zappen

  5. Kartini Welmoed

    Wat een volslagen overbodig programma. De film naar aanleiding van Elizabeth Gilbert’s boek is al een drama, maar kennelijk kan het nog erger: pseudo-spiritueel gewauwel door een stel no-no’s die zichzelf opeens grote levensvragen gaan voorleggen. De ironie is dat Bali na de bomaanslagen langzamerhand aan het veranderen is in een puur kapitalistische samenleving, dus vergeet die hele boeddhistische inslag maar. Stuur die pseudo-BN’ers liever naar Sierra Leone voor een ‘reality check’. Dat is eindelijk eens televisie die ik graag zou willen zien.

      /   Reply  / 
  6. T

    Weet iemand wanneer dit precies uitgezonden zal worden? Ik vind nl. nergens concrete data…

      /   Reply  / 
  7. Philip

    Ze zeiden in januari maar dat is ook alweer (bijna) voorbij..
    We wachten af…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>