Speciale KRO Reünie over nieuwjaarsramp Volendam

Niet alleen de Tros staat stil bij de tiende verjaardag van de nieuwjaarsramp, ook de KRO komt met een speciaal programma rondom de brand in café ‘t Hemeltje in Volendam. Op 1 januari wordt een speciale aflevering van De Reünie uitgezonden met de toenmalige 4 havo klas van het Don Bosco College in Volendam.

Meer dan de helft van de klas vierde die bewuste nacht Oud en Nieuw in of rond het Hemeltje; de ‘place to be’ voor de tieners in die tijd. Allemaal hebben ze hun eigen verhaal en allemaal zijn ze er op hun eigen manier mee omgegaan.

Rob Kamphues zei na de opname van de uitzending zeer onder de indruk te zijn van de veerkracht van de jongeren. “Deze uitzending is voor mij de kroon op de serie uitzendingen die we het afgelopen jaar hebben gemaakt en waarin grote gebeurtenissen als de Watersnoodramp, de Decembermoorden en de Molukse gijzelingen een plaats kregen. Een jaar dat met de Emmy-nominatie voor De Reünie uitzending met de klasgenoten van Anne Frank nog extra glans heeft gekregen.”

Zie ook:

- Tros op kerstavond met special slachtoffers Nieuwjaarsramp
- Klasgenoten Anne Frank herenigd in De Reünie
- Verhuizing kost De Reünie miljoenenpubliek
- De Reünie moet wijken van de zondagavond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>