Vele tv-werk Nick & Simon ‘gevoelig punt’

De Zomer Voorbij, The American Dream en vanaf vrijdag een nieuw seizoen The Voice of Holland. Nick & Simon zijn bekend geworden als muzikanten, maar lijken zo ondertussen meer op tv-persoonlijkheden. “Oeh, daar raak je een heel gevoelig punt”, vertelt Nick Schilder op de perspresentatie van The Voice aan deze blog. “Je verkoopt geen onzin, de hoeveelheid tv die we maken neemt hand over hand toe. Maar we werken alleen mee aan een programma als het met muziek te maken heeft. We hebben al veel programma’s afgezegd omdat dit niet het geval was.” En dat vinden ze bij RTL best jammer, want daar zouden ze wel meer met Nick & Simon willen doen.

“Het zijn wel heel talentvolle jongens, en leuke jongens die ook nog eens goed op beeld overkomen”, vertelt zenderbaas Erland Galjaard. “Maar ik heb wel het idee dat Nick & Simon erg loyaal zijn aan de Tros. Dat neemt niet weg, dat ze een grote toekomst tegemoet gaan op tv.”

Ondertussen vergeten Nick & Simon niet waar ze vandaan komen. Nick: “Ik ben heel blij dat op de achtergrond nog speelt dat we met Acda & De Munnik twee heel succesvolle duosingles hebben uitgebracht. Verder werken we naar Symphonica in Rosso toe en gaat het erg goed met het schrijven voor het vijfde album. De balans tussen muzikant en tv-persoonlijkheid blijft dus wel in evenwicht.”

Simon Keizer vult aan: “Een programma als The American Dream gaat alleen maar over muziek. En dat staat nu wel op de nominatielijst voor een Televizier-ring. Het bewijst dat wat we doen aan televisie, aanslaat. Daar zijn we blij mee.”

Zie ook:
Perspresentatie komisch The Voice of Holland; live tweets
Coaches TVOH zingen One Thousand Voices (video)
John de Mol: Nick & Simon dè ontdekking bij The Voice
- John de Mol complimenteert Nick & Simon; Hij wordt wakker
- Nieuwe Tros-soap: Nick & Simon The American Dream

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vele tv-werk Nick & Simon ‘gevoelig punt’

  1. Geenstijl

    Ze gaan de tegenovergestelde richting van Jurk op.

      /   Reply  / 
  2. Anneke

    Een beetje jaloezie proef ik in de reactie van Erland.
    The American Dream is toevallig bij de TROS uitgezonden, maar het had evengoed bij RTL of SBS uitgezonden kunnen worden.
    Wat is er trouwens mis met loyaal naar iemand zijn?
    Wat ze zelf al zeggen, je ziet ze alleen in programma’s die met muziek te maken hebben en niet in ander soorten programma’s.
    Laat ze lekker doen waar ze zelf het prettigst bij voelen.
    Van mij mogen ze nog heel lang doorgaan, want ze maken leuke muziek en het zijn inderdaad leuke jongens om te zien.
    Een vervolg op The American Dream zou ook leuk zijn, maar dan moet Kees Tol wel weer mee.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Talpa laat Nick & Simon tegen elkaar strijden in spelshow | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>