Una Voce Particolare mogelijk terug naar Tros

Er bestaat een kans dat Una Voca Particolare in het nieuwe tv-seizoen toch weer te zien is. Het AD meldt vandaag dat de Tros, de omroep die gaat fuseren met de meer cultureel geöriënteerde Avro, interesse heeft in de talentenjacht voor opera- en operettemuziek. “Una Voce ligt goed bij onze achterban”, aldus de Tros, die in 2005 nog afstand deed van de titel. Una Voce Particolare was daarna jaren bij de NCRV te zien.

Presentator Ernst Daniël Smid is blij met de hernieuwde belangstelling van de Tros. “Daar is het begonnen, daar hebben we een miljoenenpubliek opgebouwd. Bij de NCRV keken beduidend minder mensen. Het laat zien dat de TROS echt niet alleen maar is geïnteresseerd in Volendamse muziek.”

De netmanager mag nu zijn zegje doen over Una Voce Particolare. De krant schrijft dat jaarlijks zo’n 30 procent van de programmavoorstellen over de rand valt.

Zie ook:
- NCRV trekt stekker uit Una Voce Particolare
- Smid hoopt op commerciële doorstart Una Voce Particolare

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>