Kees Tol hoopt op amusement of dramaserie

Het bedonderen van medekandidaten in Wie Is de Mol? heeft de afgelopen Mollen geen windeieren gelegd. Stuk voor stuk zijn ze er beter uitgekomen met meer werk, meer bekendheid en meer schnabbels. De jongste Mol Kees Tol hoopt dat ook voor hem iets dergelijks in het verschiet ligt. De Volendammer, onder contract bij de Tros, hoopt vurig op een eigen programma.

“Laat me alsjeblieft geen diepgaande interviews doen”, vertelt Kees in het AD. “Ik wil amusement brengen. Mensen moet lekker kunnen lachen met mij. Misschien nog leuker is acteren in een serie als Penoza of Gooische Vrouwen. Ik heb veel acteerlessen gehad, dat weten niet veel mensen.”

Meedoen aan Wie Is de Mol? heeft van Kees Tol een bekende Nederlander gemaakt. “Ik werd ineens meer herkend dan ooit. Het leek wel alsof zestien miljoen mensen wekelijks naar het programma keken. Overal wilde iedereen wat van me. Vorige week dacht ik even een drankje te doen in een kroeg, maar omdat het al snel alleen maar over de Mol ging, ben ik maar weer naar huis gegaan. Dat had ik natuurlijk nog nooit meegemaakt.”

Zie ook:
- Wie is de Mol? 2013: Kees Tol is de moedige Mol
- WIDM: Waarom Kees Tol de Mol is

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Kees Tol hoopt op amusement of dramaserie

  1. Martijn

    Ik denk dat hij wel geschikt zou zijn voor een comedyserie alla Kees & Co.

      /   Reply  / 
  2. RickerLick

    Denk dat ie lekker in Volendam moet blijven net als de rest

      /   Reply  / 
  3. M

    @ Herman Hij staat niet onder contract bij de TROS. Hij werkt bij 100%NL Magazine en bij SBS Shownieuws als verslaggever en deskundige.

      /   Reply  / 
  4. Stewie

    Ik zie geen enkel talent in deze aandachtzoekende, ‘gezellige nicht’, dus wat mij betreft mag hij in Volendam blijven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>