De nieuwjaarsborrel van Paul de Leeuw

Pauls PaginaHonderdduizenden hebben de afgelopen decembermaand moeten afkicken van Paul de Leeuw. En de komende twee maanden moeten zij het nog steeds zonder het wekelijkse Mooi! Weer De Leeuw stellen. Maar om de fervente kijkers toch een shot te geven van hun favoriete show, komt De Leeuw vanavond eenmalig terug met een nieuwjaarsshow. En natuurlijk is Adje van de partij.
In Mooi Jaar! Weer De Leeuw wordt vanavond uitgepakt met goede voornemens. Het skischans-springen vanuit Weespartakirchen en gasten als Lange Frans & Baas B, Simone K, Ruth J en Connie B. Adje zal zijn carnavalskraker-in-wording Boem is Ho ten gehore brengen.

Mooi Jaar! Weer De Leeuw, 19.30 uur, Vara

Zie ook:
- Adje volgens kijkers Barend en Van Dorp belangrijkste persoonlijkheid
- Paul de Leeuw blijft bij de Vara
- Vrouw.blog.nl: Hoe sexy vinden wij vrouwen Adje?
- Nlpop.blog.nl: Nederland maakt zich op voor ultieme carnavalskraker van Adje

1 Reacties // Reageer

One thought on “De nieuwjaarsborrel van Paul de Leeuw

  1. Lidwine

    Vanavond wisten mijn kinderen me te vertellen dat Adje wel degelijk een ‘ingehuurde’ kracht is in de show van Paul de Leeuw. De beste mop van 2006 tot nu toe, want WAT IS DIE MAN GOED en WAT IS DIT GOED GECASTED!! En die Paul die zo heerlijk met dit fenomeen omgaat. Echt, ik viel van mijn stoel! Die Adje laat geen seconde zien dat hij een acteur is. Zijn ogen en zijn mimiek verraden geen seconde dat hij hier zelf ook ongelofelijk veel plezier aan moet beleven.
    Geweldig! Ik verheug me op de volgende Adje!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>