Paul de Leeuw geeft Treble zaterdag heldenonthaal

TrebleTreble keert zo snel mogelijk huiswaarts na de afgang in Athene. Morgen checken ze in met de djembés om zaterdag in Mooi! Weer de Leeuw te verschijnen. Paul de Leeuw zal tijdens zijn laatste uitzending van dit seizoen uitgebreid stilstaan bij het Songfestival; om het liedjesevenement heen zendt Paul de Leeuw uit. Kort na de halve finale nodigde hij Treble uit om langs te komen zaterdag voor ‘een heldenonthaal’.

De meiden hapten gretig toe. Zij probeerden na de verloren strijd aan te geven zeker door te gaan. "Desnoods gaan we weer op straat spelen", zei een Treble-lid. De meiden zijn al sinds 1995 bij elkaar, maar de doorbraak kwam pas vorig jaar. Daarvoor was het Treble niet ongewoon om op straat te spelen.

"Voor ons gevoel hebben we alles gedaan", aldus Treble. "En we willen Nederland bedenken voor de enorme steun die we krijgrn", zeiden de meiden in een live-verbinding. Daarop brak gelach uit in de studio bij Paul de Leeuw. Want de tendens in de media de afgelopen dagen was dat Treble kansloos zou zijn met het getrommel.

Afijn, zaterdag een heldenonthaal. En daarna gaat het weer heeeeeel stil worden rondom Treble.

Zie ook:
- Duimen voor Scandinavië zaterdag
- Nlpop: Treble presteerde ondermaats
- Jongeren: ‘Treble sucks!’
- Vrouw: Lekker rellen op het songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>