Wat richt De Wereld Draait Door op nieuwe tijd aan?

DWDDPetje af voor de Vara. In een overvolle vooravond zetten zij vorig jaar De Wereld Draait Door in de markt. Het programma kreeg tijd om te rijpen en groeide uit tot een publiekslieveling. En volgens mij was de groei er nog lang niet uit toen het programma met zomerstop ging. Op een nieuw tijdstip mag Matthijs van Nieuwkerk het nu opnieuw gaan proberen. Helemaal gelukkig met die nieuwe zenderindeling waren ze niet bij de Vara, maar met frisse moed gaat De Wereld Draait Door de strijd aan.
En de nieuwsrubriek zou wel eens vervelende gevolgen kunnen hebben voor andere zenders. Want de Vara heeft met het programma een heel fijn toontje weten aan te slaan. Op het nieuwe tijdstip, 19.30 uur, staat De Wereld Draait Door recht tegenover het Half Acht Nieuws van RTL 4, Shownieuws van SBS en Lotte van Talpa. En ook Netwerk lijkt geslachtofferd te worden, dat van 20.30 naar 19.30 uur verhuist.

Het zou zomaar kunnen dat De Wereld Draait Door bij elk van deze programma’s zo’n 100.000 kijkers afsnoept. En dan heb je toch bijna een half miljoen kijkers meer. Hoe luchtig en frivool ook, De Wereld Draait Door is een concurrent om serieus rekening mee te houden.

Zie ook:
- De Wereld Draait Door houdt internet achter de hand
- Najaarsprogrammering: De Knelpunten (vooravond)
- Laat ze toch lekker verdienen bij de Vara

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wat richt De Wereld Draait Door op nieuwe tijd aan?

  1. Kokstra

    Of het gaat natuurlijk ten koste van DWDD, maar hopelijk niet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>