Geen ganzenlever maar Giel-lever

Van de talkshow van Giel Beelen is nog geen minuut uitgezonden, maar het Vara-programma is opnieuw spraakmakend. Was er eerst het gerucht dat Giel al zijn gasten naakt wilde ontvangen, nu is er een schokkend verhaal over de pilot die onlangs is opgenomen. Giel Beelen wilde namelijk wel eens ervaren wat het is om een gans te zijn.

En dan hebben we het niet over een gans die op de kinderboerderij rondfladdert, maar een gans in een klein kooitje, die de hele dag wordt vetgemest voor zijn lever.

Voor het oog van de camera en het aanwezige publiek liet Giel een voedingsbuis in zijn strot duwen waar vla doorheen werd gegoten. Volgens Albert Verlinde moest Giel vrijwel onmiddellijk kokhalzen. Medisch personeel zou geweigerd hebben de buis in te brengen, iemand van Wakker Dier heeft de handeling verricht.

Of de stunt een daadwerkelijke uitzending haalt, is nog onbekend. Aanstaande vrijdag zit er een fragment van deze pilot in RTL Boulevard.

Zie ook:
- Samen met Giel Beelen naakt op tv
- Giel Beelen: van dj naar tafelheer naar tv-presentator

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Geen ganzenlever maar Giel-lever

  1. Jordy II

    Pff gewoon weer expres provoceren en dingen uithalen om aandacht te trekken. Giel is de grootste aandachtshoer van Nederland.

      /   Reply  / 
  2. T2000

    pffff,ik voel weer een ‘ganzen zijn precies als mensen’ discussie aankomen.Nou weten we het wel hoor…. Dieren zijn zielig, de mens is het ware beest…*gaap*

      /   Reply  / 
  3. claim

    pffff,ik voel weer een ‘ganzen zijn precies als mensen’ discussie aankomen.Nou weten we het wel hoor…. Dieren zijn zielig, de mens is het ware beest…*gaap*

    En zolang er mensen zijn zoals jij, zal de wereld er ook niet beter op worden. ikke ikke ikke
    Het is goed dat er op zo’n manier aandacht gevraagd wordt voor dit punt.

      /   Reply  / 
  4. Chowan

    Hahahahahahahaha…ik noem hem Giel Ganzelever.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>