Matthijs van Nieuwkerk kan lachen om persiflage Carlo Boszhard

Sinds Life and Cooking elke zondag een persiflage brengt op Matthijs van Nieuwkerk en De Wereld Draait Door, is er wel wat veranderd in het Vara-programma. Matthijs opent bijvoorbeeld minder met 'Dit is de wereld draait doorrrrrrrrrrrrr'. Maar dat betekent niet, dat het Vara-gezicht het slecht kan hebben dat hij wordt nagedaan. "Ik ben vier keer nagedaan, dit is wel de beste."

Sterker nog: "Ik kan er hard om lachen, het is erg treffend", vertelde hij gisteren aan RTL Boulevard. "Bij een persiflage kun je een aantal kenmerken uitvergroten en dat is hier genadeloos gebeurd." In De Wereld Slaat Door, zoals de persiflage heet, stelt de presentator tien vragen in één wollige vraag, gebaart hij druk met zijn handen en is de persoon erg ijdel.

Komende zondag viert Life & Cooking een jubileum vanwege de 300ste uitzending, waarbij alle gepersifleerden zijn uitgenodigd. Mogelijk kunnen Matthijs en 'Matthijs' elkaar dan de hand schudden.

Zie ook:
- Irene Moors slaat Carlo Boszhard de hersens in
- Sheila de Vries boos op Carlo & Irene om persiflage

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Matthijs van Nieuwkerk kan lachen om persiflage Carlo Boszhard

  1. michel

    vind de wereld slaat door erg rommelig en het item op zich kan beter maar hoe de typetjes worden neer gezet is wel goed gedaan! leuk ook dat ze matthijs hebben uitgenodigd zondag!

      /   Reply  / 
  2. Darlyne !

    Echt super, inderdaad!
    Ik kan niet wachten op de uitzending van vanmiddag.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>