De Vegan Streaker is niet goed snik(kel)

Peter Janssen, beter bekend als de Vegan Streaker, domineert al drie dagen het showbiznews. Na zijn stunt in Mooi! Weer de Leeuw is hij het gesprek bij de koffieautomaat. Zijn laatste stunt: hij eist excuses van Paul de Leeuw, anders volgen gerechterlijke stappen. Zijn advocaat meent dat een gevalletje aanranding heel goed hard te maken is voor de rechter. Nu vond ik hem al een sneu figuur, maar dit maakt hem alleen maar zieliger.

Janssen dook zaterdag onaangekondigd op in Mooi! Weer de Leeuw, slechts gehuld in een slip en zijn lijf beklad met kreten die oproepen tot veganisme (filmpje). De security wilde hem meteen uit het decor bezemen, Paul de Leeuw had andere plannen. Die wilde per se zien 'wat voor vlees hij in de kuip' had. Dat lukte, waarop de streaker afdroop.

Aanranding dus, volgens Janssen. Met dollartekens in zijn ogen vertelt hij aan wie het maar horen wil dat een gang naar de rechter zeker niet is uitgesloten. Alsof hij ook maar enige kans maakt.

Ten eerste: wat denk je nu eigenlijk zelf, als je bij Paul de Leeuw gaat streaken? Dat hij het ongemerkt aan zich voorbij laat gaan? Nee, je kunt gewoon verwachten dat je voor lul wordt gezet, in dit geval letterlijk. Moet je niet gaan piepen als mensen je piemeltje hebben gezien.

Los daarvan: de streaker wil aandacht voor veganisme. Door de tsunami aan berichten in de pers lijkt me die missie meer dan geslaagd. In zijn stoutste dromen had Janssen niet op zoveel aandacht gerekend.

Stiekem hoop ik dat Janssen toch zijn rechtszaak doorzet. En dat hij dan een boete krijgt van de rechter voor het verstoren van de openbare orde en een leuk tv-programma. Leert ie meteen zijn fratsen af.

Zie ook:
- Paul de Leeuw zet streaker voor lul (filmpje)

22 Reacties // Reageer

22 thoughts on “De Vegan Streaker is niet goed snik(kel)

  1. Jan Willem

    Peter Janssen, wat een sneue zak poep zeg. De uitstraling van een nasischijf en dan nu gaat hij iets claimen. Terwijl het zaterdag nog om de aandacht voor de goede zaak ging en zijn persoon verder onbelangrijk was. Wedden dat hij dat geld dan ook wil besteden voor zijn goede doel? En die advocaten van tegenwoordig, da’s ook een cursus ‘swimming with the sharks’.

      /   Reply  / 
  2. Aristide von Bienefeldt

    De specialiteit van de heer de Leeuw ten voeten uit, en tegelijk zijn grote talent : anderen gebruiken om zichzelf interessanter te doen lijken, precies zoals een verwend kleuterkind de gevoelens van andere kinderen platwalst om zichzelf een plaatsje onder de zon te verschaffen. Hieruit bestaat de filosofie van de heer de Leeuw en zowat de hele natie holt achter hem aan, gelijk ratten achter een rattenvanger. Intriest te moeten vaststellen dat in onze maatschappij volwassenen zich steeds meer als kinderen beginnen te gedragen.

      /   Reply  / 
  3. !#Michael#!

    Zie t filmpje nu voor t eerst t si erg grappig, maar wel tegen z’n wil in, paul had dat recht niet, dit had hij verbaal moeten oplossen en niet fysiek!

    Jammer Paul! Waar blijven de reacties van Joop Atsma, Andre Rauwvoet ect?! Dit kan de jeugt toch ook over nemen?

    Wanneer DGK bewoners Lieke de kleren van t lijf scheuren om de zender af te pakken zodat ze kosteloos de plomp in gemieterd kan worden breekt de pleuris los in politiek nederland, maar Paul de Leeuw komt er mee weg?!

    Oja even vergeten, dit betreft de alom heilig geprezen ‘Nederlandse Publieke Omroep’, die zijn natuurlijk ontschendbaar hypocriete pleuris zooi! Dit is de reden waarom ik dus nooit CDA of CU zal stemmen

      /   Reply  / 
  4. Judy

    Ach die streaker vroeg er gewoon om, hij bleef ook keurig wachten haha

    En trouwens, hij had wel een slechte timing, net als paul een 6 jarig meisje aan de telefoon heeft gaat ie in zn blote kont ff langsrennen.
    Paul wacht tenminste nog netjes tot dat gesprek afgelopen is..

      /   Reply  / 
  5. Marco

    “wat denk je nu eigenlijk zelf, als je bij Paul de Leeuw gaat streaken? [...] Nee, je kunt gewoon verwachten dat je voor lul wordt gezet.”

    Dat gaat een stap te ver, lijkt me. Vind je dan ook dat vrouwen met een kort rokje die aangerand worden “daar zelf om hebben gevraagd”…!?

      /   Reply  / 
  6. Pi

    Ben blij te lezen dat hier meer mensen zijn die deze ongepaste actie van De Leeuw afkeuren en door zijn laagje tv-’persoonlijkheid’ heen weten te prikken.

    @ Herman, het recht in Nederland werkt niet zo dat je veroordeeld kunt worden voor verstoring van de openbare orde als die rechtszaak daar niet om begonnen is. In dit geval draait de eventuele rechtszaak om de vraag: heeft De Leeuw de streaker aangerand of niet. En dan kan het nooit gebeuren dat de streaker ineens veroordeeld word voor het verstoren van de openbare orde.

      /   Reply  / 
  7. Mark

    Ik hou wel wat van ongein, Het was grappig om te zien dat er een gek de uitzending verstoord!

    Maar moet er niet aan denken om geen vlees meer te eten! maar dat is niet ter orde!

    Peter Janssen, Wat een misbaksel aanranding? kom op zeg!
    Helaas is het in onze rechtssysteem zo dat hij waarschijnlijk nog gelijk krijgt.

    voor hem is het niet erg handig geweest op zijn hyves pagina staat er duizenden berichten met: Stukje vlees peter? Zijn actie heeft dus niet echt gewerkt eerder het tegendeel!

    En hoe durft hij de Nederlandse plezier uurtje van de week te verstoren!?

      /   Reply  / 
  8. Maarten

    toen ik het filmpje gister eergister zag dacht ik: slimme gedacht van paul de leeuw hij kan die streaker mooi voor lul zetten en die streaker klaagt hem heus niet aan want dan vind iedereen hem een kneus en een mietje.

    maar hij doet het dus toch… wat een kneus…

      /   Reply  / 
  9. R.Pepers

    Allebei echt Nederland : ONBESCHOFT , BRUTAAL , ONGEGENEERD.
    Je blijft van andermans eigendom( programma) en van andermans lijf (streaker).

    Maar ja; de HOLLANDER P.de L.(papa!!!!!!!!)
    mag alles!!! NEE , DOET ALLES ONGEVRAAGD>
    GEEN FATSOEN GELEERD.

      /   Reply  / 
  10. Kees

    wie ben jij? André R. of de paus?

      /   Reply  / 
  11. bart

    onzin, als jij met niks aan behalve je onderbroek zonder toestemming de studio van paul de leeuw inloopt dan neem je een zeker risico. er is een groot verschil hier tussen het echt aanraden van een vrouw met een (te) korte rok ofzo en iemand die vrijwillig zo een studio inloopt. en wat is ‘m nu precies gebeurt, zijn onderbroek is uitgetrokken, big deal.

      /   Reply  / 
  12. fred

    lijkt op het verhaal dat een inbreker jou aanklaagd als je hem in je eigen huis op zijn bek slaat..

      /   Reply  / 
  13. ?

    Wat een sukkel! Echt grappig jongu … filmpje wel 10 keer gezien.

    ‘Nou ik ruik, ik ruik … Nee, nee, nee, nee geen vlees; worteltjes en asperges .. gewoon een echte komkommerlul!’

    Geweldig!!

      /   Reply  / 
  14. Dario

    Als ik de Leeuw was deed ik aangifte tegen die linkse pvdd lutser, ongelooflijk wat een zakkenwasser die gozer!

      /   Reply  / 
  15. Dolby

    “Met dollartekens in zijn ogen vertelt hij aan wie het maar horen wil dat een gang naar de rechter zeker niet is uitgesloten.”

    Beste Herman, in Nederland zal Janssen een evnetuele schadevergoeding niet in dollars uitgekeerd krijgen.
    En wat nou “sneu figuur”? Dankzij Janssen kun je los gaan op je blog. Overigens heeft de veganist volkomen gelijk dat hij overweegt aangifte te doen. Dat is ieders recht. Intussen neem ik nog een bal gehakt.

      /   Reply  / 
  16. roelof

    ik kan af en toe een andere mening dan je heben herman, maar ik mjoet deze keer zeggen dat ik het 100% met je eens ben, een erg goed stukje en je hebt helemaal gelijk
    hij kan het verwachten als je z,n actie bij paul de leeuw doet, hij doet dan wat terug, tja dat is vragen om voor lul gezet te worden ( in zijn geval lettelijk)

      /   Reply  / 
  17. Lin

    Sorry hoor, maar wat verwacht je als bij Paul de Leeuw gaat streaken? Ga dan lekker naar Pauw & Witteman of naar DWDD! Overigens, een goede streaker heeft volgens mij sowieso geen slip aan.

    En ef voor de goede orde; ik ben totaal geen Paul de Leeuw-fan!

      /   Reply  / 
  18. Taraa

    Paul de Leeuw heeft in één klap het clichébeeld bevestigd van de op seks beluste homo.

      /   Reply  / 
  19. Ad Willem

    Volgens mij is de mens gemaakt als omnifoor (door God of door Darwin, dat mag je zelf beslissen). Voor een goede gezondheid moeten we lekker groente én vlees eten. Als je geen vlees eet is dit schadelijk en kun je last krijgen van hersenafwijkingen bijvoorbeeld veganisme.

      /   Reply  / 
  20. Leo

    Tjonge wat een serieuze reacties allemaal!

    Ik vond het gewoon grappig hoe Paul de Leeuw er mee omging. Kijk een echte streaker hoort naakt te zijn, niet in een onderbroekje, das flauw. Dan had die zich maar als tomaat moeten verkleden of zo. Dat die streaker wederrechtelijk binnendrong en dat Paul hem uitkleedde; Ach ja, er zijn ergere dingen toch! Voortaan: Een streaker is pas een streaker als die bloot is!

      /   Reply  / 
  21. liesje

    Och wat ‘n rumoer om niks ,kan je toch verwachten van Paul ,als je daar niet tegen kunt zet de knop dan om aub,die vent zette zichzelf voor lul en Paul heeft dit mooi opgelost 10 punten .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>