Vara strijdt voor succes nieuwe comedy Mad Men

Mad Men komt naar Nederland, schreven we in april al. Volgende week zendt de Vara de eerste aflevering van deze bejubelde Amerikaanse serie uit. De omroep lijkt er alles aan gelegen om een succes te maken van Mad Men. Niet alleen staat de eerste aflevering al integraal streaming op je te wachten op de website van de Vara (wat een gedoe met rechtenkwesties moet dat zijn geweest!), de omroep komt vanavond ook al met een special die de kijker moet enthousiasmeren vooral te gaan kijken naar Mad Men. Critici roepen je overigens op hetzelfde te doen, omdat Mad Men echt een briljante serie zou zijn.

Deze in de VS razend populaire tv-serie laat zien hoe decadent het eraan toe ging in de gouden jaren van de reclame, de jaren zestig. Het verhaal speelt zich af op een reclamebureau in New York, waar de werksfeer doordrenkt is van rivaliteit, vreemdgaan en alcohol. En waar iedereen nog ouderwets veel rookt. De serie is met veel gevoel voor authenticiteit gemaakt en er wordt grandioos geacteerd. Mad Men is inmiddels overladen met tv-prijzen.

In de special vanavond interviews met de makers en reportages van tijdens de opnames. De eerste aflevering kun je dus hier al bekijken, of volgende week op televisie.

Mad Men Special, 23.25 uur, Vara (Nederland 2)

Zie ook:
- Vara haalt bejubelde serie Mad Men naar Nederland

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vara strijdt voor succes nieuwe comedy Mad Men

  1. Pingback: Mad Men: Hitserie over Amerikaanse reclamewereld in de jaren ‘60 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>