Vara draait weer door in de zomer

De Wereld Draait Door gaat na mei met zomerstop. Matthijs en zijn team beginnen aan een welverdiende vakantie. Maar de Vara probeert het tijdslot zo veel mogelijk te behouden. Weliswaar wordt vanaf eind juli plaatsgemaakt voor de NCRV met de zomerse talkshow On Air, de Vara zelf gaat in juni De Zomer Draait Door maken. Die titel stond twee jaar terug ook al in de schema’s, toen als show op de zaterdagavond met Matthijs van Nieuwkerk en Marc-Marie Huijbregts. Inhoudelijk is er nog vrijwel niets bekend, de Vara noemt het ‘een zomerse variant’ op DWDD.

Zie ook:
- Harm Edens mag zomerstop DWDD opvullen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Vara draait weer door in de zomer

  1. michel

    Wanneer leren ze het nou eens bij de Po? Dat met Harm Edens moeten ze gewoon niet doen! Gewoon de hele zomer lang De zomer draait door live vanaf een terras in op het Rembrandsplein of Leidscheplein in Amsterdam of De Neude in Utrecht (nog beter zelfs) Pres: Matthijs als ie niet op vakantie is en anders met Joost Karhof, Claudia de Breij os Issolde Hallensleben. Met gasten, muzie, tv draait door en De Jakhalsen zomertour.

      /   Reply  / 
  2. Zo

    leuk programma dwdd, alleen raar dat die man 7 dagen per week daar op tv te zien is, net als pauw en witteman, je moet het maar kunnen. triana is eigenlijk wel een goeie optie maar volgens mij vielen de kijkcijfers tegen, het ligt dan denk ik ook aan de presentator van het programma, Van Nieuwkerk en Harm Edens zijn dan ook erg geliefd bij de kijkers.

      /   Reply  / 
  3. Erik

    Een welverdiende vakantie voor De Wereld Draait door? Heb je gezien hoeveel mensen op de aftiteling staan voor een programma met alleen pratende hoofden? Zo moe zijn ze daar niet……. dus eigenlijk hoeft niemand op vakantie.

      /   Reply  / 
  4. michel

    Triana mag ook terug komen van mij! Erg leuk! Harm Edens zijn programma lijkt mij meer iets voor Nederland1

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>