Het is weer tijd voor De Zomer Draait Door

Het wordt opgenomen in hetzelfde studioconplex door dezelfde omroep en dezelfde makers. Zelfs de naam is bijna identiek aan De Wereld Draait Door: De Zomer Draait Door. Maar met drie presentatoren die we niet eerder bij de Vara zagen: Art Rooijakkers, Waldenar Torenstra en Froukje Jansen. Iets luchtiger dan zijn grote broer maar met veel herkenbare onderdelen. Hopelijk leuke zomervulling. We gaan het zien, vanavond.

De Zomer Draait Door, 19.30 uur, Vara

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Het is weer tijd voor De Zomer Draait Door

  1. michel

    Ben heel benieuwd maar, denk dat het leuk word. Vanaf een groot terras had leuker geweest! Verder erg dom van de zendermanager om vanaf Juli On air met Harm Edens te gaan uitzenden. De zomer draait door en de nieuwe presentatoren krijgen amper de kans omte groeien want, dan is het al weer afgelopen. Dit zelfde was ook te geval met Triana met Joost Karhof vorig jaar. Daarbij is nu toch eindelijk wel eens gebleken dat Harm Edens gewoon niet bij Ned3 past (behalve met zijn uitgeschreven teksten bij Dwhn).

      /   Reply  / 
  2. Mart

    Top programma :D
    Vind het vooral erg knap dat ze op het juiste moment een vraag stellen. ( niet dus)
    Mooi is dat als presentatoren en antwoord direct afkappen door een andere vraag te stellen. Top kan niet anders zeggen.

      /   Reply  / 
  3. Matthijs

    Froukje moet nog veel leren… Ze voelt het gesprek totaal niet aan.

      /   Reply  / 
  4. michel

    Mensen ze moeten ook wel groeien in het programma he. Art en Froukje en vanaf morgen ook Waldemar zijn niet meteen Matthijs van Nieuwkerk. Daarnaast waren de gasten en de onderwerpen niet echt heel boeiend voor een eerste uitzending. Geef ze even de kans dan komt het vanzelf wel. Wel heel dom van de zendermanager dat De zomer draait door in Juli word op gevolgt door On air met Harm Edens. Zou nog maar, nadenken over dit besluit!

      /   Reply  / 
  5. henk

    Ze proberen wel een Matthijs van Nieuwkerk te zijn. Dat is het stomste wat je kan doen, in ieder opzicht

      /   Reply  / 
  6. mara

    Wil deze 3 leuke tv persoonlijkheden absoluut een kans geven maar ik word er erg moe van. Laat je gasten eens uitpraten! Heb me verschrikkelijk
    geïrriteerd aan het onderwerp over de Arnhem Mode Biennale waarbij niemand aan tafel de kans kreeg zijn/haar verhaal te doen.
    Jammer,hopelijk wordt het beter.

      /   Reply  / 
  7. fusina

    wat n ellende. ze lezen de tekst op alsof ze voor t eerst presenteren, proberen grappig te doen en laten idd niemand uitpraten. tegen het botte aan. beter effe een zomer break dan dit. pff, wat een aanfluiting. kan niemand daar wat aan doen?

      /   Reply  / 
  8. willem bollen

    VARA, dit kan je niet maken! Met deze presentatoren is het een parodie op DWDD; ik dacht eerst dat die totaal uitstralingsloze gast- ja,dames,met torso..-gast expres lettergreep-stotterde, maar hij hield het knap vol,helaas. En zijn co-presentatrice-ja heren,aardig snoetje-..sorry, maar echt,ECHT te dom.

      /   Reply  / 
  9. Jan

    Kom niet verder dan,” wat een kleuter niveau”. Hoogtepunt, de vraag van Froukje aan het zusje van Bart de Graaf: vind je dat je broer te vroeg is overleden?
    Beide slagen er goed in om mij van de Televisie weg te krijgen.

      /   Reply  / 
  10. karin

    Froukje heeft een enorme domme blik in haar ogen. Kijkt gemaakt aandachtig naar degene die aan het woord is en de vragen die ze stelt zijn oneindig dom. Ook autocue oplezen is een zwak punt. Ik vind haar overkomen als een enorme muts die er alleen voor het mooie koppie zit. Ik voel plaatsvervangende schaamte, dat deze vrouw daar mag zitten. Er zijn toch wel slimmere vrouwen bij de VARA ??????????

      /   Reply  / 
  11. willem bollen

    Het lijkt erop dat ze WaldeWaldeMarMar op vakantie hebben gestuurd;beetje sneu maar wel terecht.Die andere ‘gozer’ haalt net een voldoende trouwens…maar had dan ook Froukje iets anders gegund, want dit is niks voor haar. Geen greintje ironie: [tegen Ramsey]:’Vind je zelf dat je wel tussen die grote dichters thuishoort?’ Hihi.

      /   Reply  / 
  12. christa

    Ik wil het echt leuk vinden, maar hoe ik ook mijn best doe. Ik kan er niet naar kijken.

      /   Reply  / 
  13. Paus

    Gelukkig zijn we snel verlost van dit drama. Je hebt het of je hebt het niet. Mutsje Froukje heeft t duidelijk niet. Froukje moet lekker wat anders gaan doen. Lingo of call-tv misschien?

    Is Matthijs al terug van vakantie btw? Of ga weer ns met Jack Spijkerman om de tafel VARA!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>