SBS Shownieuws exclusief met reportage Playboy-shoot Patricia Paay

Met de presentatie van de Playboy gisteren was Patricia Paay al het gesprek bij de koffieautomaat. En met haar optreden bij De Wereld Draait Door (video) gisteren is ze dat vandaag waarschijnlijk opnieuw. Het is ook de dag waarop de kersteditie met La Paay officieel in de winkels verschijnt en de dag waarop SBS Shownieuws met een reportage komt opgenomen tijdens de fotoshoot.

Van wat ik heb begrepen, is de reportage niet door SBS zelf geschoten maar door mensen betrokken bij de Playboy-shoot en uiteindelijk verkocht aan SBS Shownieuws. Dat is wat ik althans opmaakte uit het idem bij RTL Boulevard gisteren, die geen uitnodiging kregen voor de perspresentatie vanwege die verkoop aan SBS.

SBS in zijn persbericht: “De foto’s zijn gemaakt in een imposant grachtenpand in Amsterdam en op een sprookjesachtig landgoed in Loenen, nabij Nijmegen. De diva laat zien dat vrouwen op haar leeftijd er nog prachtig uit kunnen zien. Zowel Patricia als fotograaf Philip Riches komen in de special uitgebreid aan het woord en vertellen openhartig over deze bijzondere fotosessie. Shownieuws heeft de hand weten te leggen op de exclusieve opnames die gemaakt zijn tijdens deze fotoreportage.”

Patricia: “Met deze fotosessie hoop ik mensen te inspireren dat je er op elke leeftijd heel gezond, heel actief en vooral heel sexy uit kan zien. Ik kijk uit naar de reactie van Nederland.”

SBS Shownieuws (late editie), 22.50 uur, SBS 6

Zie ook:
- Patricia Paay: Ik verlaag me niet tot niveau van Theo Maassen
- Patricia Paay bij DWDD: Ging Theo Maassen te ver?
- DWDD wint strijd om Patricia Paay en haar Playboy-foto’s
- Patricia Paay wil Nederlandse Oprah worden
- SBS Shownieuws bij Playboy fotoshoot Patricia Paay

1 Reacties // Reageer

One thought on “SBS Shownieuws exclusief met reportage Playboy-shoot Patricia Paay

  1. Pingback: Patricia Paay bij DWDD: Ging Theo Maassen te ver? | Zappen

  2. Pingback: DWDD wint strijd om Patricia Paay en haar Playboy-foto’s | Zappen

  3. mark

    Dit moet toch haast wel meer kijkers trekken dan de RTL Boulevard special van Robbie Williams van gisteren. Daar durf ik wel 100 euro op in te zetten. Misschien komt SH Laat wel weer eens boven het miljoen, is volgens mij ook sinds Gerda Smit niet meer voorgekomen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>