Patricia Paay wil Nederlandse Oprah worden

Patricia Paay is nu al twee seizoenen een populair jurylid voor SBS-talentenjachten. Nu de diva zich weer in Nederland gaat vestigen, ligt het voor de hand dat ze meer tv-werk gaat doen. “Daar heb ik toevallig gisteren nog over gesproken met mijn directeur. We zoeken nu naar iets leuks voor mij”, heeft ze zojuist onthuld in Life4You bij Carlo en Irene. Patricia zou best de Nederlandse Oprah willen worden.

“Zoals je merkt, praat ik heel graag. Een talkshow zoals Oprah? IK ben 60, ik heb er de leeftijd voor. En ik heb er de ervaring voor”, meent Paay.

Wat haar betreft komt het programma in de middag of juist ‘s avonds, als vrouwelijke tegenhanger van Pauw & Witteman. “Ik weet niet wat hier in Nederland het beste werkt, televisie is hier zo anders dan in Engeland of Amerika.”

Toevallig heeft Oprah afgelopen vrijdag haar vertrek aangekondigd. Per 9 september 2011 is haar middagshow verleden tijd.

Zie ook:
- Patricia Paay wil naar Oprah met Playboy-shoot
- Oprah Winfrey stopt op 9 september 2011 met talkshow

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Patricia Paay wil Nederlandse Oprah worden

  1. Anoniem

    Zij is eigenlijk een van de weinigen uit Nederland die daar geschikt voor is.

      /   Reply  / 
  2. Laila

    Ze praat idd heel graag, maar zegt zo weinig…

      /   Reply  / 
  3. Noah.

    Oprah is nu misschien oud en een jetsetter, maar ze begon haar programma als jónge (succesvole, zwarte) vrouw midden in de samenleving, en dit droeg bij aan haar succes.

    Het lijkt me nooit zo verstandig om te roepen dat je de nieuwe dit of nieuwe dat zou willen worden. Doe gewoon je best, maak een mooi programma, en zie waar het strandt.

      /   Reply  / 
  4. WJ

    ‘Ik heb er de leeftijd voor. En ik heb er de ervaring voor’. Ja, levenservaring heeft ze. Maar geen (of amper) presentatieervaring. Oprah is al heel vroeg begonnen met presenteren, en is stapje voor stapje uitgegroeid tot talkshowhost. Dat ben je echt niet van de ene op de ander dag.
    ‘Zoals je merkt, praat ik heel graag’. Essentieel voor een goeie talkshowhost is: goed kunnen LUISTEREN!

      /   Reply  / 
  5. Daan

    Jammer dat Playboy haar heeft gevraagd voor die photoshoot, want nu staat ze opeens in de aandacht en blijkt hoe nietszeggend ze eigenlijk is. Ook nu weer: “ik praat graag” (volgens mij dient een goede talkshowhost juist goed te kunnen luiseren), “ik ben 60 en heb er de leeftijd voor” (volgens mij is ze dus gewoon te oud om aan zoiets te beginnen.

      /   Reply  / 
  6. Lina

    Ze is gewoon zielig…SBS: Kill that bitch…

      /   Reply  / 
  7. Pingback: Patricia Paay naar RTL Boulevard | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>