Avro-drama Bloedverwanten in première op Nederland 1

Heerlijk, weer een nieuwe Nederlandse dramaserie op televisie. Als de voortekenen niet bedriegen, zal Bloedverwanten van de Avro zelfs doorgaan voor kwaliteitsdrama. Bloedverwanten heeft een sterrencast met Henriëtte Tol, Derek de Lint, Jeroen Spitzenberger, Sylvia Hoeks en Michiel Huisman. Ook achter de schermen werken grote namen mee. Het verhaal van Bloedverwanten in een notendop:

“Als grootaandeelhouder Bennie de Winter van De Winter Flowers sterft, vervalt zijn niet onaanzienlijke vermogen aan zijn dochter Esther. Mocht haar iets overkomen, dan krijgen haar kinderen alles in handen. Esther heeft geen enkele ambitie zich te bemoeien met de zaak. Ze richt zich liever op haar familie.

De Winter Flowers wordt al jaren aangestuurd door Anton, de ex-man van Esther. Tijdens hun huwelijk hebben zij drie kinderen gekregen: Iris, een verantwoordelijke, plichtsgetrouwe maar gevoelsarme dochter, de homosexuele en zachtaardige Thomas en Martijn die alles wil en doet, behalve deugen. Anton is hertrouwd met Fien, met wie hij een dochter heeft, Antje, een zoekende ziel met eetproblemen.”

De donderdagavond is zodoende een echt Avro-avondje geworden met eerst de successerie Wie Is de Mol (eindelijk weer nieuwe afleveringen) en daarna dus Bloedverwanten. Veel kijkplezier!

Bloedverwanten, 21.30 uur, Avro (NL1)

Zie ook:
- Overzicht: nieuwe Nederlandse dramaseries bij publieke omroepen
- Het nieuwe tv-seizoen: De Glazen Bol 2009-10

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Avro-drama Bloedverwanten in première op Nederland 1

  1. Laila

    Dat wordt een lekker tv-avondje waar ik echt even voor ga zitten! :D

      /   Reply  / 
  2. Mark

    Ik zou er ook voor gaan zitten als ik vanavond niet bij de 4000ste aflevering van GTST in Tuschinski zou zijn. Lang leve UPC on Demand/Uitzending Gemist!

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      Veel plezier daar, wordt vast fantastisch!

        /   Reply  / 
      1. Mark

        Thanks! Heb er echt ontzettend veel zin in!

          /   Reply  / 
  3. Dick

    Wanneer wordt het herhaald?

      /   Reply  / 
    1. Ariane

      Het wordt in ieder geval volgende week woensdag om 22:55 op NL2 herhaald. Ik hoop ook dat het wel op UZgemist komt te staan (ik dacht dat dit altijd standaard was voor Nederlands drama bij de Publieke Omroep, maar bij Annie M.G. was het bijv niet het geval).
      Ik heb vanavond niet kunnen kijken maar het ziet er allemaal heel veelbelovend uit. De Avro heeft idd een reputatie hoog te houden wat betreft ‘kwaliteitsdrama’ (Pleidooi, Oud Geld, Wet en Waan etc).Ben ook zeer benieuwd naar De Troon a.s. zaterdag.
      Overigens vreemd dat voor Boedverwanten van tevoren geen enkele reclame gemaakt is (itt voor de Troon),zelfs geen extra toelichting in de tv gids (in ieder geval niet in de Varagids). Er zitten veel bekende acteurs en het lijkt me dat je als makers en/of omroep toch je programma onder de aandacht brengen.

        /   Reply  / 
  4. A.Goedegebuur-Smits

    Als Bloedverwanten kijker zou ik graag de locatie willen weten van het kantoor van de familie in Bloedverwanten.Bij voorbaat dank. Ada Goedegebuur.

      /   Reply  / 
  5. caroline

    Ik heb dezelfde vraag. Ik loop me rot te zoeken op het internet. Dit heb ik tot nu toe gevonden: Architect J. Sietsma 1925 in de bollenstreek. Het heeft iets weg (wat ik van vroeger herinner) het gebouw ‘t Soldaatje (Lisse/Hillegom/ik weet niet meer waar).

      /   Reply  / 
    1. Rene

      Leidsevaartweg 1, Heemstede

        /   Reply  / 
  6. Rene

    Leidsevaartweg 5, Heemstede

      /   Reply  / 
  7. Hugo

    En ik ben zo benieuwd naar de locatie van het huis van Thomas. Zal ook wel daar in de buurt zijn…

      /   Reply  / 
  8. jaap

    Zit boven het kantoor aan de achterkant.

      /   Reply  / 
  9. Hannes

    Ik ben ook erg geïnteresseerd in dit gebouw. Is er een website van dit gebouw? Wat zit er nu in?

      /   Reply  / 
  10. friedie

    Wat grappig, daar kom ik elke dag met de trein langs!
    Dacht het laatst al te herkennen. Ik herkende het alleen als ‘het huis van Thomas’, blijkt er een heel stuk achter bij aan te zitten, dat dan ook kantoor is. Maar het lijkt me zo op het google maps oog helemaal niet zo groot…?

      /   Reply  / 
  11. chdereede

    ik zou graag de herhaling zien van 22 maart Carolina

      /   Reply  / 
  12. chdereede

    ik zou graag de herhaling willen zien van 22 maart Carolina

      /   Reply  / 
    1. John Doe

      Anders kijk je even op uitzendinggemist.nl

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>