Johan Derksen en Sylvana in media-uitzending DWDD

Niet morgen maar vanavond wordt de maandelijkse media-uitzending van De Wereld Draait Door uitgezonden. Dit in verband met koninginnedag, dat op de laatste vrijdag van deze april valt. Matthijs van Nieuwkerk en Marc-Marie Huijbregts ontvangen daarin Lucia de Berk, Sylvana Simons en Johan Derksen. Verder is Rigby als elke media-uitzending present voor de muzikale omlijsting.

Lucia de B ging na haar levenslange veroordeling zeven jaar door het leven als de ‘Engel des doods’. Afgelopen maand werd ze vrijgesproken en gebruikte ze de media om haar identiteit terug te winnen: Lucia de Berk.

Johan Derksen komt praten over de veelbesproken aanvaring met presentator Wilfred Genee in het programma Voetbal International. Ongetwijfeld komt ook de rol van Hans Kraay Jr. ter sprake, die aanstaande maandag voorlopig voor het laatst aanschuift in het RTL-programma.

Verder ook Sylvana Simons. Zij werd door RTL aan de kant gezet, maar keerde deze maand met een talkshow bij de NPS terug op televisie.

DWDD, 19.30 uur, Vara (NL3)

Bekijk De TV Draait Door van 28 april:

Zie ook:
- Actie tegen Felix Rottenberg in DWDD
- Langer seizoen DWDD door verkiezingen
- DWDD en Pauw & Witteman naar Westergasfabriek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>