Paul de Leeuw neemt afscheid met 2 uur durende special

Aanstaande zaterdag neemt Paul de Leeuw afscheid van het weekend. Dit najaar komt hij terug met een dagelijkse late night show op Nederland 3 (de MaDiWoDoVrijdagShow) en dan wordt ook een programma in het weekend iets te veel van het goede. In een twee uur durende special neemt de Vara-presentator ‘met gepaste grootsheid’ afscheid van het weekend, waar hij vijf jaar lang met veel succes amusement voor het hele gezin maakte.

Samen met Adje en Cor Bakker vervult hij in een bijna twee uur durende show de aller-, allerlaatste wensen en doet hij onder het genot van een portie bitterballen met Erica Terpstra het licht uit op de zaterdagavond.

In de uitzending wordt teruggeblikt op het afgelopen seizoen. Zo beleven de kijkers de hoogtepunten uit vijf jaar Adje, wordt het geheim onthuld van het spel D’r Op of D’r Onder en komen we erachter in welke eeuw Thea Roos is uitgekomen bij het uitzoeken van de stamboom van Paul de Leeuw.

Ook Plien en Bianca moeten er aan geloven: na vijf jaar wensen vervullen, ontving het programma eindelijk een wens voor dit cabaretduo. Vanuit Amerika komen er speciale gasten over die bij andere wensen zullen assisteren. Zo helpt Louis van Amstel, de Nederlandse danser uit de Amerikaanse Dancing with the Stars, met een grootse flashmob-verrassing en een wel heel bijzondere zangeres blaast met haar vocalen iedereen de studio uit.

Paul wordt vereeuwigd op canvas; er is ijs, slagroom, bier, bitterballen en bananasplit; een groots ontbijt op bed, de jongens van de Kameleon, een wannabe priester, poezen, brandweervrouwen, een diabolokunstenaar, we zien hoe Paul en Frans Bauer bij iemand in de keuken pannenkoeken zijn gaan bakken en nog heel veel meer!

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: X De Leeuw weer de grootste
- Vara verliest primetime zaterdag aan André van Duin
- Wie springt in weekend-gat van Paul de Leeuw?
- Paul de Leeuw neemt afscheid van weekend

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Paul de Leeuw neemt afscheid met 2 uur durende special

  1. Stefan

    Ik ga Paul in het weekend ontzettend missen.

      /   Reply  / 
  2. Anoniem

    Kan nu al niet wachten!

    Alleen we jammer dat Paul z’n laatste uitzending weer moet concurreren met Linda’s Ik hou van Holland…

    Had Paul toch graag een paar miljoen voor z’n laatste uitzending gegund!

      /   Reply  / 
  3. Jeffrey

    Gaat niet goed scoren denk ik, ik kijk in ieder geval IhvH en dan met uitzending gemist dan paul.

    Gaat wel een gemis worden inderdaad, maar ik denk dat de tijd rijp is om wat anders te doen.

      /   Reply  / 
  4. Tim

    Helaas is Paul te laat gestopt, en is nu al over zijn hoogtepunt heen. Dom, dom dom.

      /   Reply  / 
  5. Chantal

    Ik denk dat het goed is dat Paul de Leeuw weer late night gaat doen: hij leek daarmee veel meer in zijn element mee te zijn. Niet dat ik de laatste jaren nog trouw naar Paul keek, maar af en toe zag ik het nog wel. Hoewel het duidelijk tijd is voor verandering, is het toch jammer dat er nu op zaterdagavond bijna helemaal niets meer is wat nog een beetje de moeite waard is.

      /   Reply  / 
  6. thom

    ik ga Paul in het weekend Vanaf Het nieuwe TV seizoen 2010 – 2011! vanaf september Dit Jaar Ongelofelijk missen op de Zaterdag & zondag bij de VARA Op NED1 Maar Gellukig Stopt Hij Niet met TV makken & Presenteren Hij Gaat Allen Van de VARA & NED1 Verhuizen Naar NED3 En naar Omroep BNN Waar hij Niet meer EEn Weekend Maar Een Dagelijks Doordeweeks Nieuw Programma Samen Met Fillemon Weselling Maar dan Vind Ik wel weer leuk Dat het Kaal Gat Dat Paul in september AchterLaat Op de Zaterdag Avond Ruim 3 maanden worden Gevuld Door Smakkelijke & Hillariche Momente Van Andre van Duin

      /   Reply  / 
    1. Jan

      @thom,

      Sjongejonge, jij wordt echt een parodie van jezelf. Leeftijd? Hoger dan 14 kan niet. MOET elke zin nou met een hoofdletter? Triest.

        /   Reply  / 
    2. Erik H.

      Alles met een hoofdletter behalve je eigen naam haha. Heel snel weg achter dat internet en een boek Nederlandse spelling openslaan. En snel een beetje!

        /   Reply  / 
  7. Pingback: Laatste weekenddienst voor Paul de Leeuw. Bedankt! | Zappen

  8. gedina

    Paul ik heb je uitzenden gekeken en volgens mij velen.

    linda haar programma was helemaal niks.

    paul je bent een geweldige man.

    heel veel plezier met je nieuwe programma.
    en wij gaan zeker weer kijken.

    we zijn dikke fan van je.

      /   Reply  / 
  9. Jolanda

    Ik heb gisteren gekeken en ik vind behalve Paul de man die zijn Chambre Dhote in Frankrijk is begonnen en nu in scheiding is met zijn vrouw.
    Ik vind dat zo’n leuke en lieve man en zo gezellig….
    Ik zou graag met hem in contact komen.
    Wie weet hoe?

    Ik ben benieuwd…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>