Sterke line-up in geranium-editie Ranking the Stars

Enigszins verheugd kondig ik hier het achtste seizoen van Ranking the Stars aan. Eigenlijk dacht ik dat het wel een beetje klaar was met dit BNN-programma, maar naar de line-up uit deze achtste serie kijk ik toch wel heel erg uit. Het is ‘de geranium-editie’ met bekende Nederlanders die ooit heel groot waren, maar het nu toch vooral van het schnabbelen moeten hebben. Een enkeling droomt vast nog van een glorieuze tv-comeback, al zal dat er vaak niet meer in zitten. Hoe dan ook; ze zijn allemaal niet te beroerd om wat pittige uitspraken te doen.

Viola Holt, Joop Braakhekke, John de Wolff, Anny Schilder, Jody Bernal, Bonnie St. Claire, Hans van der Togt, Dries Roelvink, Sandra Reemer en Manon Thomas plaats achter de piepschuimen deskjes om elkaar te ranken. Waarbij Jody Bernal dus ‘de geadopteerde benjamin’ van het gezelschap is.

Voor de doelgroep 20-49 wordt het natuurlijk wel een beetje puzzelen met het zapschema. Zelf kijk ik live naar X Factor op RTL 4, neem ik Ranking the Stars op en gaat de recorder 21.15 uur over naar De Nieuwe Uri Geller. Wanneer ik dat dan allemaal terugkijk, is van later orde ;)

Grote vraag is natuurlijk: weet Paul met dit seizoen de kijkcijfers weer boven het miljoen te brengen? Zoals gezegd is de concurrentie moordend. Maar de line-up ook erg sterk. 800 duizend + moet lukken.

Ranking the Stars, 20.30 uur, BNN (NL3)

Zie ook:
- Geranium-editie Ranking the Stars
- Viola Holt wil tv-recensent worden

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Sterke line-up in geranium-editie Ranking the Stars

  1. Remia

    maar waarom zit jodoy bernal erin ???

      /   Reply  / 
  2. el-g

    word voortaan ook elke zaterdag om 21.45 herhaald op Ned.3.

    Ik ben vorige week bij de opnames van de eerste 3 afleveringen geweest en dit is idd een sterk seizoen. Smaakmakers zijn Hans van der Togt (tegen) Joop Braakhekke, Viola Holt en Bonnie St. Claire. Laats genoemde werd vooral geroemd omdat ze de alcohol liet staan. Dries was de pispaal en Annie Schilder en Manon Thomas waren beetje muurbloempjes.

      /   Reply  / 
  3. marieke

    het vorige seizoen heb ik wel gekeken, maar dit seizoen kijk ik denk ik niet. er zitten geen leuke BN’ers tussen vind ik

      /   Reply  / 
    1. Ariane

      Ik heb voor het eerst sinds een aantal seizoenen weer echt genoten van de onderlinge chemie tussen de kandidaten. De laatste keer dat ik dat had was bij de laatste ‘mannenedite’ (o.a. Dennis van der Geest, Sander lantinga, Danny de Munk en natuurlijk uberkneus Rob Geus) De laatste paar keer was het toch vooral Paul of een a twee kandidaten die wat leven in de brouwerij moesten brengen. Nu zitten er toch wel een paar lekkere pittige persoonlijkheden bij. Ik voorzie binnen een aantal weken een catfight tussen Joop Braakhekke en Hans van der Togt, Viola Holt die zich waarschijnlijk wel een paar keer heel erg voor schut gaat zetten, Dries Roelvink die zichzelf heerlijk serieus neemt, etc.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>