Carlo Boszhard nieuwe presentator Rad van Fortuin, Hans boos

Het Rad van Fortuin keert terug bij RTL 4, zo kon Zappen vanmorgen vroeg al melden. Inmiddels is bekend dat Hans van der Togt gewoon bij zijn hondjes kan blijven want Carlo Boszhard presenteert het spelletje. Leontine Borsato is wel benaderd en zij draait graag weer de bordjes om en staat als vanouds voor de showroom met prijzen. Hans van der Togt is boos.

Hans tegen RTL Boulevard: “Ik vind het op z’n zachtst gezegd behoorlijk onaardig en beledigend. Zonder mij in kennis te stellen hebben ze ervoor gekozen om Carlo het te laten doen; alsof hij geen andere programma’s heeft. Wat gaat Carlo dan zeggen? Hans is dood, ik presenteer het?”

RTL 4 brengt het spelletje terug in het kader van zijn 20-jarig bestaan. Het gaat om vier afleveringen in de maand oktober, uitgezonden op de zondag om 20.00 uur. Carlo mag daarmee terug in zijn droomrol als quizmaster. Eerder presenteerde hij het dagelijkse Cash ‘n Carlo.

Ik vind het wel weer leuk dat het Rad van Fortuin terugkeert. De gewone sterveling kan zich niet opgeven, het spelletje wordt gedaan met bekende RTL-gezichten. Voor het goede doel: Stichting Lezen en Schrijven.

Zie ook:
- Rad van Fortuin en Telekids terug voor 20 Jaar RTL
- Carlo en Irene tot 2012 bij RTL te zien

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Carlo Boszhard nieuwe presentator Rad van Fortuin, Hans boos

  1. Ray

    Het zal inderdaad wel weer iets met C artiesten worden. Zie het al voor me Dries Roelvink, Wilma Nanninga & Maik de Boer..

      /   Reply  / 
    1. Zo

      was het rad van fortuin geen programma met normale mensen? dat mis ik wel bij rtl tegenwoordig, ze gebruiken de normale onbekende nederlander alleen voor talentenjachten en niet meer voor leuke spelletjesshows. alles is gericht op bekende nederlanders.

        /   Reply  / 
      1. Ray

        Dat is voor mij de reden dat ik de huidige programma’s zonder bekende Nederlanders (waarvan ik me vaak afvraag waar ze eigenlijk bekend door zijn geworden..) wel leuk vind, Robinson, wie is de chef, etc.

        Al die zogenaamde bekende Nederlanders maken het vaak niet leuk om naar te kijken. Wie is de Mol met bekende Nederlanders haalt het niet met de serie met onbekende Nederlanders. Peking expres idem.

          /   Reply  / 
  2. Erik H.

    Ijdele hoop ja….

    De deelnemers, bekende Nederlanders, spelen voor een goed doel: Stichting lezen en schrijven.

      /   Reply  / 
  3. blake

    Is er geen andere presentator dan Carlo Boszhard, op zo’n manier wordt hij de Gerard Joling van RTL.

      /   Reply  / 
  4. Tim20

    fout fout fout!
    Goede doelen / Carlo* / BN’ers

    *: vind Carlo een leuke presentator voor programma’s als Life4you en persiflages zoals in de TV Kantine of de Wereld Slaat Door zijn leuk, maar deze man kan gewoon geen quiz-show presenteren. Totaal ongeschikt. Jammer dat Hans het zelf niet doet… ander had ik voor Robert en Brink ofzo gekozen!

      /   Reply  / 
    1. Mart

      Hans was gewoon leuk geweest. Carlo heeft al zo veel. Maar ben het niet eens met je dat hij dit niet kan!
      Het is een soort cash en carlo en dat deed ie ook geweldig.Met Robert was helemaal een afgang geweest.

        /   Reply  / 
      1. manuela

        ben je vergeten dat robert ten brink begonnen is op televisie met lingo.

          /   Reply  / 
  5. Arjen

    Ik vind het erg onverstandig dat het boegbeeld van het rad van fortuin wordt gepasseerd. Als je een programma voor een paar afleveringen terug wil laten komen, doe het dan ook zoals het was en maak het niet “hipper”. Duidelijk geval van een bedrijf wat vergeten is dat er klanten bestaan……..

      /   Reply  / 
  6. Goes

    Ik ben opgegroeid met Hans van der Tocht en Leontien Ruiters. Een vervolg waar één van de twee mist is niet hetzelfde programma en dat vind ik inderdaad een belediging. Carlo heeft wel genoeg te doen denk ik zo.

      /   Reply  / 
  7. Erik

    Ik ben het met Tim eens.

    De geschiedenis heeft uitgewezen dat Carlo niet zo geschikt is als quizmaster (al denkt hij daar zelf kennelijk anders over). Carlo moet (samen met Irene) programma’s als Life & Cooking en Telekids maken, daar is hij ongelofelijk goed in.

    Jammer dat Hans van der Togt niet gevraagd is. RTL kijk eens naar Amerika. Daar mogen TV-corrifeën tot (bijna aan) hun dood het door hen groot gemaakt programma blijven presenteren. Leer daar nu eens van. 20 jaar geleden zijn jullie begonnen met het succesvol copiëren van Amerikaanse formats. Neem dit dan ook van de Amerikanen over.

    En of het nu om een eenmalige, kleine serie, van nieuwe afleveringen van een programma gaat of een heel nieuw leven van een succesformule, dat maakt in dit geval niet uit. Hans had daar moeten staan.

      /   Reply  / 
  8. Roel Maastricht

    Echt, wanneer komt er weer eens iets fatsoenlijks op tv? Allemaal dat gedoe met Idols, Dancing with the stars….waar is dat niveau gebleven van de Nederlandse Televisie? Oh ja, de winter komt eraan en iedereen zit voor de buis. Wat gaat er dan weer gebeuren? Inderdaad, Big Brother komt weer op tv of Idols. Wat is dat toch verschrikkelijk zeg. En dat ze het Rad van Fortuin weer op tv gaan uitzenden, prima maar niet met Carlo. Dan moet ik meteen denken aan Banasplit met Frans Bauer! Laat die man toch lekker zingen. Zend het dan niet uit! Waar zijn die leuke series gebleven zoals Oppassen. Leuk, gezellig, altijd een leuk verhaal. Echt, ik zou willen dat RTL4, SBS6 en RTL 7 eens wat serieuzer gaat worden. Zo niet, dan weg ermee!!

      /   Reply  / 
  9. frankvdh

    Inderdaad! Of Boer zoekt vrouw. Lekker oerhollandse tv zonder poespas. En het allerbelangrijkste, een normale presentatrice!

      /   Reply  / 
  10. wladimir lorje

    jammer dat er geen gewone mensen( burgers)mogen meedoen,dat lijkt mij veel en veel beter,ook voor
    de kijkcijfers!!! wat denk je hoe veel mensen zich
    zullen opgeven voor dit,voor de gewone mensen die
    weinig geld hebben, het wordt er allemaal niet
    beter op, maar goed het zal wel aan mij liggen.
    groetjes wladimir lorje

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>