Toch geen oudejaarsprogramma Paul de Leeuw

Paul de Leeuw slaat weer een jaartje over op Oudejaarsavond. De programmamaker was in 2006, 2007 en 2009 te zien op de laatste dag van het jaar met een speciaal programma. Ook voor 2010 stond zijn naam in de schema’s, maar nu blijken De Leeuw, de Vara en Nederland 1 af te zien van een programma. Nederland 1 komt op 31 december wel met Op Zoek Naar Zorro (kick-off), een show van Erik van Muiswinkel en De TV Draait Door.

De Vara meldt aan de collega’s van mediajournaal: “Aan het begin van het seizoen had de VARA de intentie om een oudejaarsshow met Paul de Leeuw uit te zenden. Uiteindelijk bleek dit niet inpasbaar qua planning en is gekozen voor De TV Draait Door en de oudejaarsshow van Erik van Muiswinkel.”

Overigens meldt Evert Santegoeds op Radio 538 dat De Leeuw enige weken terug in zijn column in de Vara-gids al kenbaar maakte zich terug te trekken op 31 december. Het thuisfront denkt dat de stress in de strijd om de kijkcijfers met Linda de Mol te zwaar op de feestvreugde drukt.

RTL 4 komt met Ik Hou van Holland en een nog nader bekend te maken programma. SBS 6 heeft een liveshow vanaf het Museumplein.

Zie ook:
- Paul de Leeuw ontvangt Sint en maakt Oudejaarsspecial
- Beau en Tooske luiden 2011 in op Museumplein voor SBS 6
- Erik van Muiswinkel met oudejaarscabaret

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Toch geen oudejaarsprogramma Paul de Leeuw

  1. Michel

    Domme zet van de Vara. er zitten denk ik weinig mensen op Erik van Muiswinkel te wachten en een programma’s als Op zoek naar moet je niet doen denk ik op zo’n avond en had komt denk ik beter tot zijn recht op Nieuwjaarsdag s’avonds. De Vara had met en 2e Paul’s Kadoshow moeten komen van 19.30 tot 20.00 en 20.30 tot 22.00 Dan de Oudejaarsconferance en dan om 23.30 terug naar Paul en door feesten met gasten en optredens tot diep in de nacht. Gewoon lekker live allemaal.

      /   Reply  / 
  2. Bart

    Op zoek naar…….Zorro wordt ook op nieuwjaarsdag uitgezonden!!

      /   Reply  / 
    1. Michel

      Dat weet ik. Dat is de 2e aflevering. Hadden ze gewoon een week later moeten doe. Op zoek naar is een programma (zeker de auditie en theateraflevering) die intensief moete kijken. in de meeeste gevallen gaat dat niet op en avond als Oudjaarsavond omdat, er dan teveel mensen vaak bij elkaar zijn. Daarbij vind ik zelf dat een show met Paul de Leeuw gewoon hoort bij Oudjaarsavond. Netals De top2000, Ik Hou van Holland en De Staatsloterijshow dat doen.

        /   Reply  / 
  3. Richard

    Eric van muiswinkel is zooo niet grappig. Geef mij maar youp:D

      /   Reply  / 
  4. jean

    *zucht*

    Madiwodo-oudejaarsdagshow.

    Perfecte kans geweest om het grote publiek weer even te laten snuffelen aan Madiwo, waarna er misschien een paar extra bleven hangen

      /   Reply  / 
  5. David

    Het zal geen kijkcijferknaller geweest zijn, maar toch wel rond de 1,5 miljoen had ik verwacht. Nu heeft Ned.1 wel een érg mager oudjaarsprogramma. Vraag me ook af of mensen op oudjaarsdag op een ‘normaal’ programma als ‘Op zoek naar….’ zitten te wachten.

    Maar goed, we zullen het allemaal weten op 1 januari :)

      /   Reply  / 
    1. kwikjealex

      Ik zit er in ieder geval niet op te wachten, sowieso zit ik niet te wachten op die gehele serie.
      Zeuren over sluikreclame, nou dit is toch wel de grootste ooit.
      Ik mis het goede cabaret, jammer dat RTL ook de oudejaarsconference van Youp niet aan kocht.

        /   Reply  / 
      1. jean

        Youp heeft helemaal geen oudejaars dit jaar…. al heel lang bekend dat hij hem volgend jaar pas weer doet. Hij doet ‘m om de drie jaar

          /   Reply  / 
  6. Heu Meu

    Wie zit er nou nog op paul de L(ul) te wachten!

      /   Reply  / 
    1. Nog anoniemer

      Ik.

        /   Reply  / 
      1. Nog nog anoniemer

        Dan ben jij de greutste heumeu van het westelijk halfkont!

          /   Reply  / 
        1. Nog anoniemer

          Ik ben geen heumeu, ik heb gewoon een andere smaak dan jij, boerelul. Hou je bek over me dicht of spring voor een trein, Gordon dat je bent.

            /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>