Van der Togt met Rad van Fortuin in MaDiWoDoVrijdagShow

Hans van der Togt zal eens per week te zien zijn in de MaDiWoDoVrijdagShow, het programma van Paul de Leeuw en Filemon Wesselink dat vanaf 30 augustus dagelijks op Nederland 3 te zien zal zijn. Het vroegere Avro-gezicht krijgt hierin een rol die hem niet vreemd is: die van quizmaster van Rad van Fortuin. En als deskundige op het gebied van roddels, wat hij nu al doet voor lokale radio.

In Weekblad Privé vertelt Van der Togt: “Ik krijg weer een Rad van Fortuin. Dit keer zit dat rad volgeplakt met foto’s van bekende sterren die in die week in het nieuws zijn. Paul is de spelleider en speelt het spel met twee kandidaten. Ik draai aan het wiel en vertel over de persoon waar het rad stopt, het bijbehorende showbizverhaal. We hebben vorige week een proefopname gehad en dat was hilarisch.”

Hans maakt zijn tv-comeback via Ranking the Stars, waar hij ongezouten commentaar gaf op zijn mede-BN’ers. “Mensen op straat sprake me er op aan: ‘Nou Hans, je bent wel weer bezig zeg. Wat was jij leuk!’ Zelf zag ik dat eerlijk gezegd niet zo. Ik heb er gewoon gezeten, geluisterd en gezegd wat er in me opkwam. Het voelde wel als een bevrijding dat ik op televisie eindelijk voor de volle honderd procent mezelf kon zijn.”

Zie ook:
- Paul en Filemon willen Hans van der Togt als vaste gast
- Erben Wennemars naar BNN; show met Paul en Filemon
- Paul de Leeuw wijkt straks voor Champions League voetbal
- Laatste weekenddienst voor Paul de Leeuw. Bedankt!
- PowNed krijgt definitief late night show

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Van der Togt met Rad van Fortuin in MaDiWoDoVrijdagShow

  1. edward

    rad van fortuin was erg leuk .Maar was wel aan een vernieuwing toe al moet ik zeggen dat ik niet erg leuk vond met carlo bozart. Hans heeft fouten gemaakt door teveel drinken dat heeft zijn carriere kapot gemaakt helaas . Maar ik gun hem wederom veel s6 in zijn nieuwe carriere waar hij zijn start weer op nieuw begind

      /   Reply  / 
  2. gtstfites

    Hey Ik heb Lieke van Lexmond gedraaid

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>