Vara gaat door met kwaliteitsdrama Overspel

De kijker heeft nog twee afleveringen tegoed van Overspel, een thriller-achtige dramaserie op de donderdagavond van Nederland 1. De zender en omroep zijn zo tevreden over Overspel, dat er groen licht is gegeven aan een vervolg. “Met wekelijks in totaal ruim 1 miljoen kijkers en lovende ontvangst door zowel pers als publiek is de psychologische thriller een ware hit”, schrijft de Vara over de kijkcijfers waarbij ook uitgesteld kijken is opgeteld. “Op Uitzending Gemist domineerde Overspel de Top 5 van afgelopen maand en staat de openingsaflevering zelfs op nummer 1 aller tijden.”

Acteurs Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Ramsey Nasr en Rifka Lodeizen spelen ook de hoofdrollen in het vervolg, dat vanaf het voorjaar van 2012 opgenomen wordt. De makers Frank Ketelaar en Robert Kievit tekenen voor tien nieuwe afleveringen van 50 minuten.

Dat er een vervolg komt, impliceert een open eind van dit eerste seizoen. Want als de hele familie Couwenberg netjes wordt opgerold, is ook wel de angel uit de spanning gehaald. Persoonlijk ben ik erg blij met dit nieuws, Overspel kent een ontzettend spannende verhaallijn, sterk acteerspel. prachtig filmwerk en snelle montage. Kwaliteitsdrama!

Zie ook:
- Thrillerserie Vara Overspel de grens over
- Vara brengt thrillerserie Overspel met sterrencast
- Trailer nieuwe Vara-thrillerserie Overspel (video)

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Vara gaat door met kwaliteitsdrama Overspel

  1. Flakin

    Top serie! Ben echt blij dat er een vervolg komt, zou er dan ook een cliffhanger komen?

      /   Reply  / 
  2. alexz

    Samen met t Schaep vind ik dit de beste Nederlandse serie van de laatste jaren! Kees Prins is echt fenomenaal in deze serie!Wat een topacteur

      /   Reply  / 
  3. Theo

    Emotioneel hoogtepunt was tot nu toe ongetwijfeld het moment waarop kleindochter de platencollectie van opa aan gruzelementen werkt.
    Diep respect voor hoe geloofwaardig en levensecht Sylvia Hoeks vertwijfeling en ontzetting kan laten zien.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>