Kijkcijfers zondag: Weer meer kijkers Obese

Obese heeft de opgaande lijn weer opgepakt. Sinds de eerste aflevering zijn er alleen maar meer kijkers gekomen voor het programma met Wendy van Dijk, alleen de vorige aflevering trok minder kijkers dan een week eerder. Maar gisteren zagen ruim 1,7 miljoen mensen het verhaal van Elly, waarmee het de best bekeken uitzending tot nu toe is. Komende zondag komt RTL met een terugblik en een verhaal wat er sinds de uitzendingen met de kandidaten gebeurde.

Obese staat op de vierde plaats in de dagelijkse top 25 van Stichting Kijkonderzoek. Studio Sport Eredivisie voert dat klassement aan met bijna 3,3 miljoen kijkers.

Het NOS Journaal kwam uit op 2,4 miljoen kijkers terwijl De Reünie gisteren 1,8 miljoen kijkers trok. De TV Show met Mies Bouwman in de hoofdrol was goed voor 1,6 miljoen kijkers. De verschillende schaatsafstanden trokken telkens grofweg 1 miljoen kijkers.

Op SBS 6 was Peter R. de Vries Misdaadverslaggever topscorer met 1,5 miljoen kijkers. Hart van Nederland kwam uit op 1,2 miljoen kijkers. Wegmisbruikers moest het gisteren doen met 777 duizend kijkers.

Gordon was de invalgast van Rick Nieman in Kwestie van Kiezen. Dat trok veel bekijks; met 837 duizend kijkers de best bekeken uitzending tot nu toe. De Wicked-special van Life4You werd gezien door 740 duizend kijkers. Bij zusje RTL 5 is een score van 699 duizend kijkers genoteerd door So You Think You Can Dance. Door een technische storing in Aalsmeer werd de live-uitzending ruim een kwartier onderbroken.

De verhalen van 3 Op Reis boeiden de meeste kijkers op Nederland 3, Floortje Dessing en haar team trokken gisteren 670 duizend kijkers. De Zomer Voorbij volgt met 630 duizend kijkers, Seinpost Den Haag was goed voor 579 duizend kijkers. Mag Ik U Kussen deed het minder goed: 290 duizend kijkers. Spuiten & Slikken interesseerde gisteren 333 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Ushi blijft weer onder 2 miljoen
- Kijkcijfers vrijdag: GTST doorbreekt grens 2 miljoen kijkers
- Kijkcijfers zondag: Mooie start Peter R. de Vries

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>