Paul Witteman levert salaris in; tot 2015 bij Vara te zien

Volgende maand verschijnen de jaarverslagen van de publieke omroepen en dan komen dus ook weer de berichten over de grootverdieners bij publiek Hilversum. Paul Witteman smoort de discussie rondom zijn persoontje in de kiem door in De Telegraaf te vertellen dat hij akkoord is gegaan met een salarisverlaging. Witteman verdiende boven de balkenendenorm, maar heeft bij zijn contractverlenging tot 2015 een lager loonstrookje geaccepteerd. “Ik vind de garantie dat ik tot mijn 69e leuk werk mag doen belangrijker dan geld”, aldus Witteman.

Bij de publieke omroep mogen straks vijf ‘unieke talenten’ iets boven de balkenendenorm verdienen, waarvan de grens nu op 187.340 euro staat.

Zie ook:
- Balkenendenorm verhoogd tot 187.340 euro
- NCRV-directeur levert 10% salaris in – en blijft topverdiener
- Jack van Gelder tot aan pensioen bij NOS

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paul Witteman levert salaris in; tot 2015 bij Vara te zien

  1. Robert A. Verlinden

    ‘Laten wij waken over de vrijheid van het spreken binnen de publieke ruimtes van de instituties’, het gedachtengoed van Pim Fortuyn (A hell of a job/p40) ’, aldus Robert Verlinden http://www.wijzijnoveral.nl .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>