Erik van Muiswinkel doet oudejaarsconference 2012

Erik van Muiswinkel maakt in 2012 zijn terugkeer bij de Vara. De cabaretier verklapte gisteren in Opium dat hij de oudejaarsconference zal verzorgen. “Dat klopt, de kogel is ongeveer net door de kerk.” Met zijn duim opstekend zegt hij: “2012 wordt zo’n jaar! We hebben de Olympische Spelen, het EK Voetbal, de euro is ingestort… het wordt geweldig!”

Vorig jaar verzorgde Van Muiswinkel ook al en oudejaarsvoorstelling, genaamd Gedoog, Hoop en Liefde. Daar keken toen iets meer dan 1 miljoen mensen naar.

Van Muiswinkel zegt dat zijn ploeg grotendeels hetzelfde blijft, toen werkten onder andere Jeroen van Merwijk, Hans Riemers en Edo Schoonbeek mee. “Thomas en Mike kunnen helaas niet meedoen, die hebben een kerstrevue. Owen Schumacher en Paul Groot gaan wel meedoen, net als Sanne Wallis de Vries.” De drie laatstgenoemde werken veel samen voor Koefnoen van de Avro.

Dit jaar doet Youp van ‘t Hek de oudejaarsconference voor de publieke omroep, daarnaast is dit jaar Guido Weijers naar de publieken gekomen, die voorheen voor SBS 6 een oudejaarsconference verzorgde.

Zie ook:
- Vara noemt conference Van Muiswinkel experiment
- Oudejaarsconferences: Gedoog Hoop & Liefde van Erik van Muiswinkel vs Guido Weijers
- Youp van ‘t Hek maakt weer Oudejaarsconference

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Erik van Muiswinkel doet oudejaarsconference 2012

  1. Pingback: NL1 blikt terug op 2012 met Rob, Erik en Matthijs | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>