Vara terug met Rambam, presentatie geheim

Het spraakmakende TV Lab-programma Rambam komt terug. De Vara mag vanaf januari tien uitzendingen maken van de show, waarin bij de pilot een trui zogenaamd gemaakt uit koeienstront werd aangeprijst bij Business Class van Harry Mens. Die stunt leverde Rambam veel publiciteit op. Niet iedereen was even onder de indruk van deze grap, maar wie weet raakt vanaf januari wel iedereen overtuigd.

De Rambam crew bestond voor de TV Lab-uitzending uit Ronald Snijders, Jarrod Francisco, Rogier Cornelisse, Linda Hakeboom en Niels van der Laan. Wie de volledige reeks van Rambam gaat hosten, wil de Vara niet bekendmaken om het opnameproces niet te verstoren.

De Vara meldt: “In Rambam pakken de makers op creatieve en komische wijze zaken aan die volgens hen niet kloppen of onrechtvaardig zijn. Grote bedrijven die slecht met hun klanten omgaan, oplichters of andere oneerlijke zaken worden op onverwachte wijze tegen het licht gehouden en aangepakt.”

Rambam is geïnspireerd op het Belgische Basta, dat vooral bekend is van het terroriseren van telefonische klantenservices met eigen middelen.

Zie ook:
- Stronttrui valt slecht; ‘Actie beschadiging Harry Mens’
- Vara laat Harry Mens nepproduct aanprijzen in Business Class
- TV Lab 2011; Wat was leuk en wat hoeft niet meer?
- Kijkers waarderen TV Lab 2011 iets lager dan vorig jaar

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Vara terug met Rambam, presentatie geheim

  1. Valpa

    Hopelijk laat Rambam niet het VARA-geluid horen. De Belgische variant was meer gericht op comedy dan op het laten horen van een politiek geluid… Dat was bij Rambam beduidend minder, waardoor ik de pilot niet echt objectief vond, laat staan grappig.

      /   Reply  / 
  2. John Doe

    Rambam was bedroevend slecht.

      /   Reply  / 
  3. Dirk

    Weer een nietszeggend hersenloos programma van een uitstervende omroep

      /   Reply  / 
  4. Anne

    Heb werkelijk nog nooit zo’n waardeloos programma gezien. Als er iets ontmaskerd is dan is het rambam zelf.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>