Vara belooft nieuw mediaprogramma na Waan van de Dag

De Vara gaat het opnieuw proberen met een mediaprogramma. De Leugen Regeert met Felix Meurders stopte een paar jaar terug al en De Waan van de Dag met Clairy Polak heeft alleen het afgelopen seizoen gelopen. Maar vanaf begin september is er alweer een opvolger te zien op Nederland 2, waarvan de titels overigens nog ongewis is.

Opnieuw wordt teruggeblikt op de voorbije mediaweek. “Met de hoofdrolspelers van die week en deskundigen stelt het programma journalistieke kwesties, vermeende blunders, feitelijke onjuistheden, halve waarheden en leugens in de journalistiek aan de orde.”

De Vara meldt verder: “Dit programma is een vervolg op het vanaf 2011 uitgezonden mediaprogramma De Waan van de Dag. Presentator Clairy Polak is met ingang van het nieuwe seizoen niet langer beschikbaar voor het mediaprogramma: zij keert terug naar de radio. De Vara gaat op zoek naar een nieuwe presentator voor het radioprogramma.” Misschien Astrid Joosten? Die mag in 2012/13 overigens aan de slag met nieuwe afleveringen van Kanniewaarzijn.

Zie ook:
- Clairy Polak stopt ook met De Waan van de Dag
- Astrid Joosten hekelt luchtvaart en verzekeraars
- Vara’s De Waan van de Dag schopt tegen Kijkonderzoek

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vara belooft nieuw mediaprogramma na Waan van de Dag

  1. Pingback: Media-programma voor Claudia: De Kunst van het Maken | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>