Harm Edens mag zomerstop DWDD opvullen

De Wereld Draait Door gaat over enkele weken alweer met zomerstop. De Vara had graag het tijdslot behouden, maar verliest het dit jaar aan de NCRV. Die omroep komt met de luchtige talkshow On Air, gepresenteerd door Harm Edens, de vliegende keep van de publieke omroepen.
In On Air behandelt Harm de actualiteit van de dag en praat hij, te midden van de vertrekkende vakantiegangers, met bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek. Ook schuiven reizigers aan tafel die, vlak na hun terugkomst of voor hun vertrek, vertellen over hun bijzondere activiteiten in het buitenland.

Naast de gesprekken op Schiphol zijn in On Air ook prikkelende reportages te zien. Hoe komen bijvoorbeeld bekende Nederlanders tot rust van hun drukke bezigheden? Ook neemt On Air een kijkje achter de schermen van de hectiek op Schiphol.

Harm in het persbericht: “De energie op het vliegveld, met al die aankomende en vertrekkende passagiers, is heel inspirerend. Die energie zal ook in On Air te zien zijn. Ik verheug me er op om deze zomer niet in augustus op vakantie te gaan, maar juist vijf weken door te brengen op Schiphol!”

Even afwachten dit programma. De koetjes en kalfjes-verhalen van reizigers kunnen mij weinig bekoren. Dan kijk ik liever Hello Goodbye waar Joris echt diep ingaat op emotionele verhalen. Maar de dynamiek van Schiphol zou wèl weer goed kunnen werken voor een zomerprogramma als dit. On Air is van 27 juli tot en met 28 augustus te zien.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Harm Edens mag zomerstop DWDD opvullen

  1. jamie

    Een tijdje geleden is hier al een pilot van opgenomen op Schiphol met een enorme set die ze in 2 dagen hebben op en afgebouwd, het zag er wel goed uit. Ze hebben ook 4 andere pilots opgenomen, op andere plaatsen, maar die zijn het blijkbaar niet geworden.

      /   Reply  / 
  2. Herman Roggeveen Auteur

    Dat moet je niet te snel zeggen. On Air komt pas vanaf eind juli op de buis en volgens mij gaat DWDD in mei al weg. Blijven er twee maanden over voor andere vulling

      /   Reply  / 
  3. Ria

    Ik vind het jammer dat de VARA niet de kans krijgt tijdens de zomervakantie de tijd van De Wereld Draait door op te vullen met een zomereditie van de DWDD.
    Het voorgenomen programma van de NCRV met Harm Edens lijkt mij niet aantrekkelijk/boeiend/ interessant.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>