Drie niet-Vara-gezichten presenteren De Zomer Draait Door

Over twee weken begint De Zomer Draait Door, de dagelijkse zomerse vervanger van De Wereld Draait Door. De Vara heeft voor de presentatie gekozen voor drie niet-Vara-gezichten. Froukje Jansen (ex-Llink) zit er iedere dag, aangevuld door afwisselend acteur Waldemar Torenstra en Art Rooijakkers (Net 5). Voor de duopresentatie is gekozen, omdat Torenstra ook druk is met voorstellingen van het stuk The Beauty Queen of Leenane.

In De Zomer Draait Door zijn de herkenbare items Fokke & Sukke, de Jakhalzen, de TV Draait Door en Lucky TV te zien. Daarnaast zijn er regelmatig optredens van artiesten uit binnen- en buitenland. “De show wordt gemaakt met een vette knipoog naar ‘grote broer’ De Wereld Draait Door”, aldus de Vara.

De Zomer Draait Door is een maandje te zien. Daarna is het op hetzelfde tijdslot de beurt aan de NCRV met de zomerse talkshow On Air, gepresenteerd door Harm Edens. Vanaf september is Matthijs van Nieuwkerk dan weer te zien met De Wereld Draait Door.

Zie ook:
- Vara draait weer door in de zomer
- Harm Edens mag zomerstop DWDD opvullen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Drie niet-Vara-gezichten presenteren De Zomer Draait Door

  1. ik reageer ook ff...

    Je kiest niet voor de duopresentatie vanwege een musical. Er is gekozen voor een afwisselende duopresentatie (Waldemar en Art) vanwege die musical. Je kiest niet ergens voor omdat het juist niet kan. Jammer…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>