Nicolette Kluijver weer aan de slag voor BNN

Nicolette Kluijver is weer in actie voor BNN. Begin juni was ze betrokken bij een verkeersongeluk waardoor ze een fikse hersenschudding opliep. Vanzelfsprekend mocht ze ziek thuis blijven maar dat duurde iets te lang naar de smaak van Nicolette. Gisteren was ze dan weer op televisie te zien in Spuiten & Slikken, om afscheid te nemen van Filemon, die het stokje van dat programma aan iemand anders doorgeeft. Zarayda of misschien nieuwkomer Geraldine Kemper?

Nicolette maakte verder een blakende indruk, alsof ze nooit was weggeweest.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nicolette Kluijver weer aan de slag voor BNN

  1. Bernie

    Ik hoop eigenlijk dat Nicolette zelf Spuiten en Slikken overneemt. Gek dat daar niks over gezegd is. Maar Filemon blijft toch wel bij BNN? Zijn vertrek bij Spuiten en Slikkem kwam voor mij echt als een verassing, vreemd dat daar eerder niks over naar buiten is gekomen.

      /   Reply  / 
  2. Willem

    Zo’n meisje moet ook niet met een Smartje in het verkeer. Levens-gevaarlijk!
    Blij dat ze weer blakend in beeld is.
    Ze kan mij niet genoeg in beeld zijn.

      /   Reply  / 
  3. Marc de Hond

    Ben het eens met Bernie. Van de presentatoren die BNN op dit moment beschikbaar heeft komt Nicolette veruit het meest in aanmerking om de lead over te nemen bij Spuiten en Slikken. Ik vind Filemon geweldig, maar vond de tafelpresentatie van S en S niet bij hem passen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>