Patricia Paay: Ik verlaag me niet tot niveau van Theo Maassen

Het is de dag na het knetterende gesprek tussen Theo Maassen en Patricia Paay bij De Wereld Draait Door. Theo maakte Patricia uit voor aandachtsjunk en niet wijs en hij bestempelde het kerstnummer van de Playboy geschikt voor necrofielen. In de uitzending weerde Patricia zich kranig, maar het is voor velen een grote vraag wat er gebeurde nadat de camera’s uitgingen. Patricia reageert vanmorgen bij Radio 538 op het gesprek. “Het was zeer beledigend. Ik was heel verrast door de negativiteit van deze man. De dingen die hij zei, zeg je tegen geen enkele vrouw.”

Patricia: “Hij vond dat hij iets moest zeggen, dat is zijn vak, om tegen dingen aan te schoppen. Ik zat het aan te horen en dacht: jij bent niet leuk. Hij zat te zoeken naar iets, maar iedereen keek hem met verbazing aan: ‘Waar heb je het over!?’”

Edwin Evers vroeg aan Patricia waarom ze de eer niet aan zichzelf hield en wegliep. “Nee, zo ben ik niet, ik loop niet weg. Daar ben ik inderdaad wel te oud voor, haha!” Vervolgens: “Dat vind ik laf, ik vind het bovendien veel te leuk, ik houd van discussies.”

Als de camera’s uitgaan, wil Theo nog wel een hand geven aan Patricia. “Maar ik heb me maar omgedraaid. Wat moet ik verder met jou? Matthijs was erg stil. Hij vond, en dat is op zich wel een compliment, dat Patricia zich wel kon weren. Ik heb natuurlijk vaker in dat programma gezeten. Maar wat moet je zeggen tegen zoiets?”

Patricia: “Natuurlijk mag je dingen zeggen. Je koopt het boekje wel of niet, dat maakt niet uit. Maar dit was zielig. Hij wilde aandacht en dat ging van mijn tijd af, dat vond ik wel zonde.”

“Ik kon er ook niet tussen komen. Dat moet je ook niet doen, dan wordt het ordinair en dan zak je af naar zijn niveau. Dat doe ik niet.”

Grote vraag is nu natuurlijk: wordt Theo Maassen nog eens uitgenodigd als tafelheer? En durven de gasten dan nog wel te komen?

Zie ook:
- SBS Shownieuws exclusief met reportage Playboy-shoot Patricia Paay
- Patricia Paay bij DWDD: Ging Theo Maassen te ver?
- DWDD wint strijd om Patricia Paay en haar Playboy-foto’s
- Patricia Paay wil Nederlandse Oprah worden
- SBS Shownieuws bij Playboy fotoshoot Patricia Paay

80 Reacties // Reageer

80 thoughts on “Patricia Paay: Ik verlaag me niet tot niveau van Theo Maassen

  1. Bupatih

    Gewoon blijven uitnodigen die gast. En het is niet alsof je zoiets niet kon verwachten van tevoren.

      /   Reply  / 
    1. Ode aan Maassen!!

      NATUURLIJK heeft Theo gelijk!!!! Rimpelsauriers horen niet in de Playboy!!! Je gaat je eigen moeder er toch ook niet in zetten!

        /   Reply  / 
      1. Theo

        Jij bent al net zo’n zielig figuur als die hele Theo Maassen.

          /   Reply  / 
        1. mandy

          dito

            /   Reply  / 
        2. ikke

          theo heeft gewoon gelijk je gaat gaan wijf van 60 in de playboy zetten dat is gewoon smerig

            /   Reply  / 
  2. els

    Theo heeft zichzelf lekker voor lul gezet. Een grote bek met veel grof taalgebruik is niet grappig en stoer maar vooral inhoudloos. Laat hem maar lekker zielig in een hoekje uithuilen, die man zit vol met frustraties waar niemand op zit te wachten.

      /   Reply  / 
    1. Dena

      Een helderziende? Wie is gefrustreerd en huilt, denk dat je bambi bedoelt die zonodig alle mannetjes wil opgeilen met ouwe blote tieten, kont, kut en verbouwde kop.

        /   Reply  / 
  3. Jacob

    Maassen nooit meer uitnodigen als tafelheer. Want een heer is het niet.
    Als je het er niet mee eens bent kun je je ook wat netter uitlaten. Weren van de TV dus.

      /   Reply  / 
  4. Delbin

    Het was een beetje over the top, maar vond het ook wel interessant. En inderdaad, het is niet voor niets dat mensen als Theo Maassen, Hugo Borst en Prem als tafelheer worden gekozen, zorgt voor felle discussies. Gewoon blijven uitnodigen dus

      /   Reply  / 
  5. marc

    Wat een respectloze man die Theo Maassen(wie denkt ie dat ie is eigenlijk?) Uiteraard mag je een mening hebben, maar dit was grof en beledigend
    Deze man moet nooit meer uitgenodigd worden als tafelheer als je zo met gasten omgaat.Gefrustreerd mannetje lijkt me..patrica verdiend dit niet en is gewoon een “lekker” wijf. hHeerlijk om naar te kijken.

      /   Reply  / 
    1. Dena

      Wijf? nou jou moeten ze ook niet uitnodigen, jouw taalgebruik is ook niet vrouwvriendelijk haha.
      De pot verwijt altijd de ketel. Wij vrouwen vinden het geen vb voor onze dochters om je dmv foto’s door alle vieze kerels te laten opgeilen.

        /   Reply  / 
      1. Els

        ik zie niets anders dan teksten van jou zoals KUT KONT GEIL nee dat zijn vriendelijke teksten hahahaha

          /   Reply  / 
  6. Erik Feenstra

    Matthijs van Nieuwkerk himself had wel eens wat robuuster mogen optreden. Beledigen van de wat oudere medemens door een (ook niet meer zo piepjonge) blaaskaak die denkt dat hij ik-weet-niet-wat voorstelt, is niet op zijn plaats in een kwaliteitsprogramma als DWDD.

      /   Reply  / 
  7. Dick Visser

    Ben het helemaal met Marc eens maar ook met andere schrijvers want Theo zorgt wel voor discussie en Patrichia kan laten zien dat er een behoorlijk verstandige en vooral mooie en aantrekkelijke vrouw zit onder dat schitterende blonde haar. Van mij mag Theo doorgaan met knuppels in hoenderhokken gooien en Patricia moet vooral bloot op de foto als zestig jarige. Ze heeft lef om dat te doen en kan een voorbeeld zijn voor andere vrouwen die achter de geraniums zitten te verpieteren omdat ze denken niks meer voor te stellen op die leeftijd.

    Doei,

    Dick Visser.

      /   Reply  / 
    1. Mart

      Het wordt de hoogste tijd dat mevrouw ook achter de geraniums kruipt, dat had ze al veel eerder moeten doen. Menigeen hier is kort van memorie. Hoeveel onweerbare “artiesten” heeft ze niet beledigd, vaak jonge zenuwachtige talentjes die bijvoorbeeld een beugeltje dragen of het haar net iets minder sloerieachtig dan haar dragen, tijdens haar jurywerkzaamheden? Denk daar eerst even over na voordat we het hier en masse voor een bejaarde puber gaan opnemen die enkel haar verdriet van haar ex nog niet verwerkt heeft. Curry wist donders goed welk vlees hij in de kuip had en ging naarstig op zoek naar vers. Vlees is een bederfelijk iets, je moet er niet te lang naar kijken. Eet het lekker op en geniet er van. Bloot poseren in dat interviewblaadje is op zich geen misdrijf. Wel is het zielig dat je gaat lopen mekkeren als er menigen geventileerd worden die wat minder positief zijn. Dit is mijn lichaam, neemt hiervan Gij allen. Zalig Kerstmis!

        /   Reply  / 
      1. Hubert

        Best Mart,
        vergeet niet dat ook jij van vlees bent….

          /   Reply  / 
    2. Dena

      Hebben we het over dezelfde? Die in de media de vader van haar dochter zo grof afvalt en aanvalt omdat ze in de steek is gelaten door een jonge dame?? Je hebt geen lef nodig om een flinke zak geld te krijgen hoor, maar wel om een oma, moeder of echte vrouw te blijven als het niet mee zit. Ik vind het gewoon piepshowerij, kijken, geilen en betalen.

        /   Reply  / 
  8. Pietje Bell

    Theo je bent rijp voor een psychiater.
    Wat ben jij een zielig mannetje zeg.
    Als je de foto’s niet mooi vind dan kijk je toch niet maar om nou zo iemand naar beneden te halen vind ik wel heel laag.
    Koop dan gewoon een homo blad dat zal beter bij je staan.
    En een oproep aan iedereen van nederland vermijd de shows van Theo Maassen want deze man komt aandacht te kort Lossseer!

      /   Reply  / 
    1. Marcel

      Wat een onzin Pietje Bell,
      Theo wordt iets gevraagd en hij lucht zijn hart. Patricia krijgt waar ze om vraagt, en dat weet ze zelf donders goed.
      Ga lekker naar Jensen kijken als dit te schokkerend voor je is.
      Theo was gewoon de leeuw waar iets voor werd gegooid. Hap slik…..Pietje Bell verdrietig.
      Misschien heeft Pietje een bezoekje nodig aan de Psychiater om zijn trauma te verwerken.

      Dag vrienden.

        /   Reply  / 
      1. Pietje Bell

        hahaha je verlaagt je net zoals TM
        er komt niks zinnigs uit.
        Ik dacht dat mevrouw paay haar verhaal mocht doen maar nee theo die wilde haar tijd vullen vind je dat respect tonen?
        WE gaan tog ook niet zijn werk beledigen.
        Jij bent blijkbaar ook zo’n zielig ventje achter die pc met ze hand in ze broek whahah die de foto’s van paay niet mooi vind en opkijkt naar meneer Maassen whahaha IN een woord Loser!

          /   Reply  / 
        1. Marcel

          Pietje Bell de profiler denkt niet na, maar schrijft snel!

          De groeten Piet, lik jij maar lekker aan die papieren tiet.

          Leven vol met lucht…..diepe zucht

            /   Reply  / 
      2. Hubert

        Theo is geen leeuw maar een hiena….

          /   Reply  / 
    2. Marcel

      en vraag direct even hoe het zit met je Homofobie!

        /   Reply  / 
    3. jan

      PATRICIA KOMT AANDACHT TEKORT NIET THEO PATRICIA DIE ZO NODIG IN PLAYBOY MOET STAAN WE GAAN NU NIET DE ROLLEN OMDRAAIEN HE.
      EN SLECHTE RECLAME MAKEN VOOR THEO MAASEN VINDT IN VRIJ KINDERACHTING HOOR .WANT NET ALS JIJ EN IEDER ANDER MAG ZIJN MENING UITEN .PATRICIA IS TOCH NIET VAN SUIKER.

        /   Reply  / 
      1. Max

        Schreeuw toch niet zo Jan. Doet pijn aan de ogen.

          /   Reply  / 
  9. Michel

    Ik ben teleurgesteld in Theo Maassen, ik had hem hoger ingeschat. Normaal kan het mij niet grof genoeg zijn, maar alles wat hij zei raakte kant noch wal. Ik vond Patricia Paay verbaal stukken beter, en ze bleef rustig wat ik zeer bewonderingswaardig vind. En daarbij komt ook nog eens dat iedereen moet weten wat hij of zij zelf doet (wel of niet in de playboy staan rond je 60ste)Het interreseerd mij verder geen bal waar maakt hij zich druk om. In ieder geval heeft iedereen zijn aandacht weer gehad.

      /   Reply  / 
  10. Johan

    Ja, als Nederlandse cabaretier moet je altijd iemand beledigen. Anders ben je niemand. En Theo Maassen is niemand, dus kan hij ook niemand beledigen.Ga zo door,Theo, jij zult er op je zestigste niet anders uitzien als nu. Want echt lelijker kan het niet.

      /   Reply  / 
  11. AJ

    Dit soort dingen moet Patricia niet zeggen want naar niveau zakt ze wil zie Jensen.

      /   Reply  / 
  12. Hein

    Erg grappige TV, Heel goed ook hoe Matthijs speelde dat hij de controle over het gesprek geheel kwijt was.
    Patricia is natuurlijk wel wat gewend, in TV shows sabelt ze talentvolle en minder talentvolle dansers, zangers, en performers ook lekker neer als ze zelf in de jury zit, en dan het liefst nog met wat versterking aan linker en rechterzijde van de andere juryleden.
    Maar dan echt oprecht.

    Dus wat dat betreft hoeft patricia nu toch niet zo hard te kakelen. De toonvoering van Theo,(op welke manier kun je paticia’s acties beoordelen) was dus in relatie tot Paticia m.i. eerder al gezet, in die shows, een soort spiegel nu patricia niet in de jury zat maar het onderwerp was.
    Ik vond het echt niet zieliger dan wat ze zelf ook regelmatig doet. Ze moet de reactie van Theo m.i. niet zielig laag, etc. noemen, dan lijkt het toch te veel op de rol van zo’n afgewezen danskanidaat, maar dat is wellicht de bedoeling.

    Wel, door het hele gezelschap allemaal erg overtuigend live nagespeeld moet ik zeggen.

    En al met al weer een leuke publiciteitstunt voor alle partijen.
    Hein

      /   Reply  / 
  13. Ellen

    Ik vond het dus geen discussie, maar een ordinaire scheldpartij. Niet Paay was in dit geval de aandachtsjunk maar TM. Hij heeft op geen enkele manier fatsoen en respect getoond. Niet met alles wat hij uitkraamde en ook niet door Paay aan het woord te laten en te laten uitpraten. Het is gewoon een onbeschofte vlegel. Mocht hij weer aan die tafel zitten, dan zap ik door.

      /   Reply  / 
  14. marc

    Theo, je zegt wat anderen denken.
    Patricia, doe niet zo beledigd. Als je nu gewoon zegt, lekker verdiend die anderhalve ton zo voor kerst. Maar een lans breken voor de oudere vrouw. Sorry maar ga dan in de Opzij staan of het Incontinentie Monthly Magazine.

      /   Reply  / 
  15. inge

    Hey Theo,

    Jij bent nog geen 50 en al niet meer om aan te zien!

    Ondanks je monsterlijke uiterlijk vond ik je een leuke cabaretier…….dat is nu helemaal over!

    Wie denk je wel dat je bent?

      /   Reply  / 
    1. D

      Valt me op dat alleen vrouwen aangevallen zijn door Theo..

      Theo heeft gewoon gelijk, ze wil gewoon altijd in de aandacht staan, en dat maakt haar een aandachtshoer.

      Ze wil ook pas scheiden van Adam als hij miljoenen heeft verdiend met zijn bedrijf wat hij wil verkopen, want dan kan mevrouw met haar oude kop daar geld voor krijgen!

        /   Reply  / 
  16. Michel

    Geweldige televisie, wellicht ging theo net iets te ver, maar hij vertolkt de mening van zovele. Patricia Paay, ga je geld verdienen met zinvolle zaken!!!

      /   Reply  / 
  17. mandy

    Patricia je hebt er weer een fan bij gekregen top gedaan. Theo is gewoon een klein zielig mannetje.!!! Wat betreft je playboy foto,s in 1 woord super heel mooi en wat zie je er goed uit nog steeds.!!!!

      /   Reply  / 
    1. marc

      ja, puur natuur. net zo natuurlijk als een biologisch worstje bij de slager…

        /   Reply  / 
      1. mandy

        jou worstje zeker

          /   Reply  / 
  18. Wisnston

    Wat een hoop mensen niet is opgevallen is het feit dat er zich iets backstage heeft afgespeeld…Theo heeft geen hand gekregen van Patricia is daardoor al wat van de kaart. Hij begint ook het gesprek met “Patricia, Waarom???” om effe aan te tonen dat hij dus een bekende Nederlander is (waar Patricia naar haar zeggen nog nooit van gehoord heeft). Het feit dat Patricia hem niet kent is voor iemand als hem (met een grote ego) een belediging. Beter had ‘ ie de eer aan zichzelf gehouden en er niet zo’n groot punt van gemaakt, dan had ‘ ie toch een stuk beter uit de strijd gekomen. Dit kwam allemaal best infantiel over. Wel interessante (schokkende) tv, maar het getuigde niet van smaak, laat dat wel wezen…

      /   Reply  / 
  19. Sinned

    Dit was geen gevecht tussen Paay en Maassen. Hier zat veel meer achter natuurlijk. Maassen probeerde duidelijk te maken dat hij een hekel heeft aan dit soort egoistische types op tv. Hij was te grof, ja. Maar eigenlijk verduidelijkte hij alleen waarvoor Paay en consorten voor staat. GEBAKKEN LUCHT. En madame is zelf ook niet te zuur om ongecensureerd mensen voor het blok te zetten tijdens een life-show. Veel erger was het commentaar van Playboy Nederland. Dat is gewoon een geld-la!

    Dat Paul de Leeuw op zijn blog schrijft over dat hij vind dat Paay zich kranig heeft gedragen omdat ze Rotterdamse is, toont natuurlijk dat Paul, Theo Maassen hekelt omdat hij niet wil optreden in zijn show.

    Maassen was te grof, maar als hij een ding duidelijk heeft gemaakt is dat er te lang over blablabla en niets gepraat wordt. En als iemand dat in drie dimensionaal luid uitspreekt is het land te klein. Ben blij dat er mensen zijn zoals Theo, want ons land is op mediagebied echt te eenzijdig, saai en glamour. De enige programma’s die scoren zijn van buiten de Randstad (aangekocht van lokale omroep, BzktV, Amerikaanse/Engelse series), en zolang men dat in Hilversum niet doorheeft blijft het een hete brei.

    Overigens heb je dit soort discussies in het buitenland dagelijks op je tv. Het is uitzonderlijk als het er een dag niet is!

      /   Reply  / 
    1. Sander

      Eens met Sinned, dit was bedoeld om haar even op haar plek te zetten. Wel wat grof, maar dat hoort bijj Theo Maassen.

        /   Reply  / 
  20. johan

    Tuurlijk wordt Theo opnieuw uitgenodigd in de toekomst. Dit is spraakmakende televisie. De mediaaandacht die dit gesprek heeft gekregen is voor de makers om te smullen. Zeker weten dat Matthijs de commotie prachtig vindt. En betere reclame voor het playboy nummer dan dit, had Patricia zich niet kunnen wensen, dus ik denk dat zij er alleen maar trots op is…

      /   Reply  / 
  21. Wisnston

    Hey Sinned.
    Heel verhelderend. Ben het grotendeels met je eens. Alsof heel Nederland nu op zijn kop moet gaan staan omdat mevrouw Paay beledigd is…Als iemand mij op straat voor l*l uitmaakt, betekent dat dan niks omdat Paay omdat nou eenmaal veel meer bereikt heeft dan ik? En wat heet “bereikt” nou eigenlijk??? It means nothing, absolutely nothing! 1 grote poppenkast daar in Hilversum met Jan Klaasen en Kartrijn en nou komt de grote boef (Theo) effe langs, is dat effe schrikken!

      /   Reply  / 
    1. Gijs

      Hoeft ook helemaal niet, want Paay zelf heeft er helemaal geen last van. Zoals ze zelf zegt: prachtig toch, morgen lult iedereen erover! Zij hoeft dus geen medelijden. Maassen wel, want hoewel hij zeker een punt had, verzandde hij in kinderachtige one-liners. Van een cabaretier had ik wel wat meer humor en snedigere opmerkingen verwacht, ‘t was idd wel van een erg makkelijk (lees: laag) niveau. Jammer, maar kennelijk is onvoorbereid grappig en scherp kritisch zijn voor veel cabaretiers moeilijk (zoals laatst Freek de Jonge vs. Peter R. de Vries bij P&W). Zal hem geen goed doen als PR voor zijn komende shows…

        /   Reply  / 
  22. belia scheffers

    die theo heeft waarschijnlijk een groot minderwaardigheids complex en omdat hij er zelf niet uitziet vind hij dat hij alles maar kan zeggen en omdat zijn vriend nekcrofiel is zegd dus ook al genoeg over hem in wat voor gezelschap hij verkeerd en zijn interessen en dan vind je een mooie vrouw ook niks dan moet hij misschien op een begraafplaats zijn ipv een praatprogamma zijn eigen niveau opzoeken

      /   Reply  / 
  23. Winny Filippo

    Tenenkrommend zoals Theo Maassen zich liet gaan. Jammer dat de presentator (die ik anders wel zeer hoog heb zitten)de tirade van Theo geen halt kon toeroepen. Gelukkig stamt Patricia uit een generatie waarin het woord “respect” nog betekenis heeft; ze bleef gedurende het gehele gesprek beleefd. Bij de “veel jongere” Theo ontbrak elke vorm van beleefdheid. Maar goed, dat wist ik al na het camera-incident van een aantal jaar geleden!

      /   Reply  / 
    1. Sinned

      Hoi Winny,

      - Weet je wat ik grof vind: Als je na vele decennia huwelijk de vuile was buiten hangt over je ex-partner;

      - Dat je misbruikt maakt van instabiele mensen (en dan met name onzekere tieners) zodat je die belachelijk kan maken in een show;

      - Dat je zelf in de Playboy gaat staan terwijl je bejaard bent PRIMA. Maar je eigen dochter van 19 in een goedkoop blaadje laten uitlenen en dan zeggen dat het haar eigen verantwoordelijkheid is. LEKKERE VERSTANDELIJKE OUDER BEN JE DAN ALS BEKENDE NEDERLANDER !!

      - Dat je met een zwakbegaafde twintiger het bed deelt om aan je trekken te komen (zowel in bed als in de media)

      Paay moet zelf weten wat ze doet, maar als je niet begrijpt wat Maassen duidelijk wilde maken (buiten dat hij onnodig grof was, wat ik met je eens ben), dan moet je de DWDD nogmaals bekijken en goed luisteren naar het gesprek.

        /   Reply  / 
      1. Dena

        mee eens ja.

          /   Reply  / 
  24. Esther

    Patricia is dit jaar al ver onder het niveau van Theo gedaalt.

      /   Reply  / 
  25. Barry

    Aan de redactie van DWDD,

    “Matthijs blijf de baas over wat er aan jouw tafel gebeurt”

    Bij entertainers is er ongetwijfeld een opgekropte teleurstelling en frustratie omdat in hun shows nauwelijks schofferende en/of beledigende uitspraken gedaan kunnen worden bijvoorbeeld over Moslims of/en Marokkanen zonder gevaar voor bedreigingen.
    Dat zou dus zo maar de oorzaak kunnen zijn van deze goedkope, ongepaste en onbeschaamde uitingen van Theo Maassen. Het is teleurstellend en zwak om opgekropte frustraties in andermans show te botvieren op een aanwezige gast.
    Als gasten op deze onsmakelijke wijze geschoffeerd en beledigd mogen worden door aangeschoven tafelheren en dames dan is het snel afgelopen met het informatief en ontspannen karakter van DWDD.

    De regie heeft de snelle en terechte reactie van Matthijs niet ondersteund en Theo in de uitzending gehouden met als resultaat een uiterst wrange nasmaak van deze DWDD.
    Theo Maassen dient door gepast karakter van de redactie voor immer afgeserveerd te worden bij DWDD al zou het alleen maar zijn ter bescherming van het programmakarakter.

    “Matthijs blijf de baas over wat er aan JOUW tafel gebeurt”

    Barry

      /   Reply  / 
  26. Hubert

    Ik ben geen Patricia fan maar zoals Theo Patricia aangevallen heeft is met geen worden te beschrijven.
    .

    Zo als Theo er uitziet vermoed ik dat hij een groot aantal aanbieders heeft onder de necrofielen. Patricia ziet er uit als zijn dochter.

    ps: ik heb voor gisteravond nog nooit van die man gehoord…….

    H.J.Haag

      /   Reply  / 
    1. albert

      ik dacht er niet zo over na, maar theo heeft natuurlijk wel gelijk.
      jammer dat hj het zo agressief overbracht, maar zijn boodschap kwam over. hij komt volgens mij meer op voor mensen die oprecht zijn en zwakkeren in de samenleving. da’s toch mooi!
      en die necrofiel grap was grof maar echt geestig voor in een show.
      ik vind theo ook niet zo knap, maar daar gaat het toch niet over. bovendien is het een man en gaat hij niet naakt in de playboy (girl) omdat hij zich zo aantrekkelijk eruit vindt zien voor zijn leeftijd.
      albert.

        /   Reply  / 
  27. Zo

    Kom op zeg, Paay is er alleen maar blij mee dat dit is gebeurd en die man van playboy ook. Er worden nu alleen maar meer nummers verkocht dankzij dit relletje. En het zal allemaal wel van tevoren zijn afgesproken anders zou Mathijs wel hebben ingegrepen.

      /   Reply  / 
    1. albert

      volgens mij zou matthijs in een show van theo hartelijk om die necrofiel-grap hebben moeten lachen, maar hij schrok volgens mij oprecht.
      verder is hij volgens mij een persoon die geen mening heeft. daarom zijn de interviews die hij afneemt niet zo goed.
      hij is er dus echt niet de persoon naar die inhoudelijk kan ingrijpen.
      albert.

        /   Reply  / 
      1. Zo

        Nou over het algemaan is alles wat er op tv komt al van tevoren afgesproken. Die Pieter Lakeman affaire was duidelijk niet gespeeld en daar zag je mevrouw Jaspers ook duidelijk schrikken. Maar dat “zeg eens sorry theo” van Mathijs kwam echt nep over. La paay heeft weer in elk programma haar zegje kunnen doen vandaag en daar is de playboybaas alleen maar blij om en let maar op dit word het best verkopende nummer van de playboy. Niet omdat de foto’s zo geweldig zijn maar omdat er iets aan vooraf is gegaan en daar worden mensen nieuwsgierig van. En waarschijnlijk heeft Theo straks ook een exemplaar naast de vaseline.

          /   Reply  / 
  28. m

    Hoezo verlagen ?? ze zit toch al onder het niveau van Maasen

      /   Reply  / 
  29. (L)theo.maassen

    Haha jaa idd.
    Ze heeft echt 1hersencel.
    Met die ene hersencel kan ze zich uitkleden.
    Ze vindt zichzelf ZOVEEEEEEEL. hahahahahahaha.
    Dom wijf.
    Goedzo Theo, maak maar maar de volgende keer aan het huilen:D
    LATABITCHPATRICIA

      /   Reply  / 
  30. Geert

    Theo is de zoveelste persoon die bewijst dat respect in Nederland niet meer bestaat. Iedereen schreeuwt maar wat en luistert niet meer naar een ander. Treurig maar waar!

      /   Reply  / 
    1. Dena

      En met je blote tieten als oma in een jongensblaadje gaan staan wel dan? Wat is daar zo respectvol aan. Of moedig je je dochter aan om vooral bloot voor geld te gaan, nou ik niet dus.

        /   Reply  / 
  31. Daan

    lekker boeiend, alsof het er allemaal uberhaupt toe doet, laat iedereen zich druk maken over zaken die er echt toe doen, q-koorts, uruzghan, etc

      /   Reply  / 
  32. ariadne

    Hahaha…natuurlijk moest Maassen zich verbaal defaeceren…om de aandacht af te leiden van de bobbel die in zijn broekje groeide na het aanschouwen van la Paay’s blote borstjes…niemand hoefde te weten dat zij de natte droom is van deze overjarige puber, die zich het liefst aftrekt in een donker hoekje…

      /   Reply  / 
    1. Dena

      Hij lijkt me nou niet bepaalt het type dat een stijve krijgt van zo’n oud wijf wel? Hoezo geen mensenkennis??

        /   Reply  / 
      1. Els

        oud wijf??? je bent met 60 dus oud volgens jou dena’tje sorry verklein het maar want neem aan dat je nog met je navelstreng vast zit als je 60 oud vind.
        Maar even voor de duidelijkheid ….als je na Patricia kijkt op haar 60 ste …….of je ziet Theo Maassen op z’n 43 ste nou dan moet zelf JULES DE KORTE nog toe geven dat die man LELIJK!!!!is pfffff.
        Hij kijkt met z’n linker oog al een week vooruit hoezo mensenkennis nee jij hebt dat DENA’TJE

          /   Reply  / 
  33. Pio

    “Hij wilde aandacht en dat ging van mijn tijd af, dat vond ik wel zonde.”

    Theo heeft gelijk!

      /   Reply  / 
  34. Peter

    Theo,

    Wakker schudden blijft het credo.
    M. v. Nieuwkerk is gisteren door het ijs gezakt
    en P. Paay ging er achteraan.

    Fantastisch, ga vooral zo door!

      /   Reply  / 
  35. Ode aan Maassen!!

    ik ben trouwens die necrofiel waar Theo het over had, ik vind het best wel leuke foto’s..

      /   Reply  / 
    1. Hubert

      Heb je niet meer genoeg aan theo ?????

        /   Reply  / 
  36. Dena

    Ik heb genoten. Kom op, de diva is niet zielig. Ze doet echt ALLES om aan geld en aandacht te komen. Het is amusant om te zien als er mensen zijn waar dat soort leegkoppen onderuit gehaald worden.
    En het met handschoenen aanpakken lukt niet met die lui. De blootschap is duidelijk, het blad spelende jongens is niet bedoelt om op oma’s te GEILEN.

      /   Reply  / 
  37. Bas

    Patricia moet niet zo zeiken. Ik heb haar gister bezig gezien bij Popstars!! SCHANDALIG!!! Hoe zij die meid Mandy te kakken zette voor meer dan een miljoen mensen. Ze vond haar stem verschrikkelijk en moest dat er nog even inwrijven. Alsof dat nog niet hard genoeg aankwam gaf ze ook nog een laag cijfer puur en aleen omdat ze haar stem verschrikkelijk vind. Hoe bedoel je beledigend en COMPETITIEVERVALSING! Ze doet zelf lekker mee met beledigen en kwetsen van mensen. En het interesseert haar geen biet! Zielig mens dat het is.

      /   Reply  / 
    1. jan

      HELEMAAL MEE EENS BAS JIJ EN IK ZIEN WAT DE PAAYFANS NIET WILLEN ZIEN .IK ERGER ROT AAN DAT WIJF ZE IS HELEMAAL VOOR BART EN ROBIN JE HOORT MIJ NIET ZEGGEN DAT ZE NIET KUNNEN ZINGEN MAAR LA PAAY ZIT ZICH GEWOON TE VERLEKKERE ACHTER HAAR DESK ALS EEN VAN 2 ZINGT HET IS MAAR OOOOOH LEKKER DIE OGEN VAN ROBIN IK ZAL JE BIJ ME THUIS WILLEN HEBBEN EN OOK BART DIE ZE GRAAG ALS SCHOONZOON WIL HEBBEN VOOR HAAR VERWENDE DOCHTER CHRISTINA .IK DACHT DAT DE JURYLEDEN GEEN SPECIFIEKE VOORKEUR MOCHTEN HEBBEN VOOR DEELNEEMERS MAAR PATRICIA SLAAT DAT VOLLEDIG IN DE WIND .IK BEN BENIEUWD WANEER DE ANDERE DAT OOK GAAN INZIEN EN HAAR NET ZO EROP WIJZEN ALS THEO MAASEN DIE ALS IEDER VAN ONS RECHT HEEFT OM ZIJN MENING TE KUNNEN UITEN .

        /   Reply  / 
  38. Els

    MOET EVEN GEZEGD WORDEN
    PATRICIA KLASSE DIT IS PAS NIVEAU !!!!!!!
    KAN THEO NOG WAT VAN LEREN WANT MET WAT DIE NU IS KAN DIE NIET EENS IN JE SCHADUW STAAN .
    SUPER VAN JE PATRICIA .

      /   Reply  / 
    1. jan

      JE BEDOELD EEN KLEINE SCHADUW ZEKER

        /   Reply  / 
      1. Els

        Een schaduw is een schaduw klein of groot je begrijpt het dus goed ….en!!!!! geeft toe met je antwoord dat het zo is …..goed hoor Jan van je dat is klasse.
        Groetjes Els

          /   Reply  / 
  39. Marcel

    even voor de juiste context.

    Patricia met een gevolg van 11 man om haar heen, komt Theo tegen voor aanvang van de show en zegt – uit de hoogte -, “ik ken jou niet”.
    Theo op zijn beurt, “als ik mensen niet ken geef ik ze tenminste een hand en stel me netjes voor”.

    De rest moge duidelijk zijn. Revanche. Nu is het tijd voor Theo om zijn goede kwaliteiten aan Paay te tonen. Weet ze voortaan wie Theo is en zal ze hem niet vergeten.

      /   Reply  / 
    1. Els

      Theo en ZIJN goede kwaliteiten ????.
      En 11 man om haar heen ….je liep ook naast??.
      En wat vind jij uit de hoogte??? Patricia heeft een fenomenale uitstraling waar Theo nog niet eens bij in de schaduw kan staan.
      En geloof je het nou echt zelf …..Theo die zich NETJES gaat voorstellen.
      Sorry Marcel vind je het erg dat ik om deze tekst van jou even hartelijk moet lachen.

        /   Reply  / 
  40. jan

    DUS ZE TREKT ZICH ER NIKS VAN AAN WAT THEO MAASEN HAAR ZEI IN DWD .NOU ECHT WEL HOOR KIJK MAAR IS NAAR POPSTARS DAAR KUN JE ZIEN HOE GEFRUSTREERD ZE IS .

      /   Reply  / 
    1. Max

      Jan,
      Even caps lock indrukken of je vinger van shift afhalen als je typt.

        /   Reply  / 
  41. JEFFREY

    MEE EENS

      /   Reply  / 
  42. Melanie en Bart

    Hoezo???

    Dat mens is gewoon lekker geld aan het vergaren om een pand op de walletjes te kopen!!!!!

      /   Reply  / 
  43. Michel

    Formule voor vuur:
    a) je nodigt een bekende nederlander uit van 60 die in de playboy staat
    b) je nodigt een cabaretier uit die overal kei hard op in gaat.

    Ze willen allbei media aandacht en ik had Theo niet gerespecteerd als hij er niet hard op in ging. En als de dame in kwestie nog nooit een negatieve reactie heeft gehad over het simple feit “60 in de playboy” dan moet je toch zelf af gaan vragen of de mensen om je heen wel oprecht zijn. Het is zeker een dappere daad die ze zeker had moeten doen. Goedzo Patricia! Maar het woord intelligentie zou ik niet bij haar plaatsen.

      /   Reply  / 
  44. skeit

    gatverdamme man, dit vind ik zo stom gaan mensen allemaal kritiek uiten en discussiëren hier. Als je anoniem bent durf je wel veel te zeggen, en dat was ook zo mooi aan theo maassen, dat hij dat gewoon recht in haar gezicht zei ( wat overigens helemaal klopte)
    En wat het publiek betreft, als ze bij een voorstelling van hem waren hadden ze het ook wel kunnen waarderen..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>