Sophie Hilbrand debuteert op NL 1 met Nu We Er Toch Zijn

Transfer in medialand! Het BNN-programma Nu We Er Toch Zijn verhuist in januari naar Nederland 1. Presentator Filemon Wesselink blijft achter bij de Madiwodovrijdagshow op Nederland 3 terwijl Sophie Hilbrand haar debuut maakt op Nederland 1 als host van het programma. In het verleden werd Nu We Er Toch Zijn vele seizoenen gepresenteerd door Eddy Zoëy.

In een nieuwe editie van Nu We Er Toch Zijn bezoekt Sophie Hilbrand plaatsen die het afgelopen jaar booming waren in het nieuws. Ze belt lukraak aan om een warme hap, koud biertje en zacht bedje te regelen. Maar zitten de bewoners uit de stad van Oh Oh Cherso wel op nog meer aandacht te wachten? Zijn de inwoners van Geert Wilders’ hometown de media niet helemaal zat? En is Enschede al bijgekomen van het feestgedruis na de overwinning van FC Twente? Sophie test de gastvrijheid en blikt met de bewoners terug op het mediacircus in hun woonplaats.

Sophie: “Het is echt waar: achter elke voordeur schuilt een verhaal. Zeker als je woonplaats zo in het nieuws is geweest. De gesprekken in Nu We Er Toch Zijn leveren iedere keer weer verrassende tv op.”

Zie ook:
- Filemon luxe uit logeren in Nu We Er Toch Zijn
- De zomer van BNN met Nu we er toch zijn op vakantie

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Sophie Hilbrand debuteert op NL 1 met Nu We Er Toch Zijn

  1. Anoniem

    leuk programma.

      /   Reply  / 
  2. Jan

    Op welke dag moet dit dan uitgezonden worden?

    Lijkt me tot nu toe geen handige zet.

      /   Reply  / 
    1. Anoniem

      komt op zondag om half 11

        /   Reply  / 
  3. GK

    geweldig programma!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>