BNN-boegbeelden maken dagelijks Nu We Er Toch Zijn

Nu We Er Toch Zijn van BNN krijgt een zomereditie. De gezichten van de jongerenomroep trekken er op uit in eigen land in een dagelijkse variant die drie weken duurt. Opmerkelijk is dat ook Floortje Dessing gaat logeren voor BNN, waarmee ze dus echt is opgenomen in de BNN-familie na de gedwongen overstap vanuit Llink.

Nederland 3 meldt: “Filemon Wesselink trapt af op waddeneiland Ameland, Nicolette Kluijver gaat terug naar haar oude ponykamp in Loon op Zand en Sander Lantinga zoekt uit hoe gastvrij de mensen zijn in het dorp waar hij getogen is: Biddinghuizen. En waar zou wereldreizigster Floortje Dessing toch haar tent opslaan?” Ook Zarayda Groenhart (Spuiten & Slikken) heeft haar toilettas ingepakt om te kijken hoe gastvrij Nieuw-Vennep is.

Nu We Er Toch Zijn Met Vakantie is vanaf begin juli dagelijks om 22.00 uur te zien op Nederland 3. De laatste reguliere serie werd gemaakt door Filemon Wesselink, die het stokje overnam van Eddy Zoëy.

Zie ook:
- Filemon luxe uit logeren in Nu We Er Toch Zijn
- Eddy Zoey ziet bedreiging in PowNed voor BNN
- Eddy Zoey’s afscheids bij BNN: Nu We Er Toch Zijn in Engeland

1 Reacties // Reageer

One thought on “BNN-boegbeelden maken dagelijks Nu We Er Toch Zijn

  1. Jeffrey

    Leuk idee, gaat ook zeker werken denk ik!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>